Foto: PR
Annonce

Bread & Butter 2017: Her er programmet til modefestivalen du ikke må gå glip af!

af annonce 11/06/2017
Modefestivalen ’Bread & Butter by Zalando’ er tilbage i september 2017 – og der er lagt op til 3 dage i Berlin, hvor mode, musik og mad forenes i en uforglemmelig og modig herlighed. Og du er inviteret!

Måske husker du, at Gigi Hadid og A$AP Rocky sidste år wauw’ede alle, da de pludselig stod i Berlin som en del af modefestivallen Bread & Butter by Zalando? Ja, det er ikke et lille brød Zalando har slået op med den demokratiske fortolkning af en ’modeuge’, der ikke kun er forbeholdt modebranchens insidere, men derimod er åben for alle, der interesserer sig for mode krydret med overraskende musik og madoplevelser.

Og nu er programmet for Bread & Butter 2017 blevet offentliggjort – og med det, er en tur til Berlin i første uge af september strøget allerøverst op på rejseønskelisten for sensommeren. I år er festivalens motto ’Bold’ (at være modig, red.), og i løbet af den tre dages festival opfordres alle til at være endnu mere nysgerrige og sassy, når det gælder mode, musik og mad.

Bread & Butter by Zalando løber af stablen fra 1. – 3. september 2017 og byder på modigt og fashion-forward sammensurium af modeshows fra brands som adidas, Nike, Levi’s, Jil Sander Navy og Topshop – og undervejs vil der blive afsløret nye eksklusive designs og designer co-labs og de hypede see-now-buy-now kollektioner. Festivalen spreder sig over flere scener, og ud over modeshows, vil man kunne opleve brand laps, deltage i workshops og overvære spændende fashion talks og paneldebatter med internationale gæster som det levende ikon, Dame Vivienne Westwood (også kendt som Queen of Punk, kvinden bag de tårnhøje plateausko Naomi Campbell faldt ned fra på catwalken og ikke mindst Carries brudekjole i Sex and The City the Movie) og topmodellen og aktivist Adwoa Aboah, der står bag de hudløst ærlige "Gurls' Talks".

Alt i alt er Bread & Butter et must-go for en hver fashionista, der har brug for en weekend i modens tegn – tilsat musisk underlægning fra tidens største internationale musiknavne og lækker streetfood.

Bread & Butter 2017 finder sted 1. – 3. september 2017 i Berlin. En dagsbillet kan købes til 20 EUR (svarende til 150 kr.) og billetter kan købes her fra den 8. juni. Psst...! Til de hurtige vil det også være muligt at købe et begrænset antal early bird-billetter – kun i kort tid og efter først-til-mølle-princippet

Ses vi i Berlin?!

Det kan du opleve til Bread & Butter by Zalando i Berlin 1. – 3. september 2017

· 40 modeshows

· B&&B Fashion Talks med internationale modeikoner

· Eksklusive shoppeoplevelser, designsamarbejder og unikke kollektioner

· Unikke koncertoplevelser med de største internationale kunstnere

· Mode-workshops og brand laps

· Eksotiske madoplevelser med nye twists og smagskombinationer

Med en dagsbillet til festivallen får du adgang til det hele og kan sidde med på første række til de ekskluisve modeshows og optrædender.

I videoen nedenfor kan du se et udpluk af de største øjebllikke fra Bread & Buter 2016 - og vi tør godt love, at det bliver både højere og vildere i år!

’BOLD’ og B&&B Fashion Talks

Årets Bread & Butter tema er ’Bold’, som vil binde alle elementer af festivalen sammen. Det modige tema er ensbetydende med at være autentisk, fuld af power, innovativ, alsidig, frygtløs, udfordrende og uventet, og det skal give alle deltagere lyst til at stå ud fra mængden og udfordre status quo. Inspirationen til at være mere ’bold’ bliver sparket i gang af modeikonet Dame Vivienne Westwood, der deltager i de knivskarpe paneldebatter, der går under navnen B&&B Talks, hvor man også vil kunne komme helt tæt på topmodellen Adwoa Aboah, der er kendt for sine hudløst ærlige ”Gurls Talks”.

Mode

Deltagerne på Bread & Butter 2017 vil som de førte se de seneste efterårs- og vinterkollektioner fra mere end 40 internationale brands. Både Topshop, The Kooples, G-Star, Selected Femme, adidas, Hilfiger Denim, Puma og Wrangler afholder shows og flere brands præsenterer særlige ’collectors’ items’ og styles designet særligt til Bread & Butter 2017, ligesom der leges med performance og argumented reality som en del af de mange modeshows. Desuden kan man opleve den eksklusive udstilling, ’Vivienne Westwood Archive’ der vises for første gang under Bread & Butter by Zalando.

See-now-buy-now

Under Bread & Butter 2017 introducerer Zalando en helt ny dimension af shoppeløsningen. På modefestivallen vil man nemlig kunne shoppe de styles, der vises på de mange modeshows direkte gennem et armbånd, der ud fra en personlig profil gemmer brugerens festivaloplevelse, som hentes direkte ind på profilen på Zalando, hvor man kan shoppe produkter direkte både via Zalandos smartphone app og online.

Musik

I 2016 lagde A$AP Rocky Berlin ned under Bread & Butter, og også er der store internationale hovednavne på plakaten, som man kan opleve eksklusivt som deltager på Bread & Butter. I år vil kunsterne være nogle, der er særligt kendte for deres stærke holdninger til samfundet og ikke mindst deres vel-tunede lyd.

Mad

Bread & Butter byder på en bred vifte af spisesteder, hvor der vil blive serveret frisk og lækker mad, i en skøn blanding af kulinariske crossovers.

Om Bread & Butter by Zalando

Bread & Butter er en modefestival for alle, der blev lanceret i 2016 for at demokratisere moden. Bread & Butter forbinder mode- og musikelskere fra hele Europa ved at åbne op for catwalk shows og brandoplevelser, for alle modeinteresserede. Gæster, der besøger festivalen, kan interagere med det seneste inden for musik og mode, se spektakulære catwalk shows, møde ikoniske personer og interagere med banebrydende teknologi, og opleve unikke musik-performances og madkultur. Efter deres succesfulde debut, som tiltrak mere end 20.000 gæster og inkluderede en solid performance af A$AP Rocky, et helt særligt besøg af Gigi Hadid og en eksklusiv argumented reality-oplevelse fra Marni, bevæger B&&B sig i år fra at være et trend show til at være ‘the festival of style and culture’. September bliver måneden, hvor B&&B er inspireret af mottoet ‘BOLD’, som skal overlade scenen til nye ideer, frygtløse meninger og den modigste mode – alt sammen så du kan stikke ud fra mængden og ‘go for bold’.