Blake Lively: "Mit første kys var i en film"

Blake Lively: "Mit første kys var i en film"
Foto: PR

Hvis der er én kvinde, som vi her på ELLE-redaktionen alle har et girl-crush på, så er det skønne Blake Lively. Derfor er vi også altid nysgerrige på den blonde skønhed, og i en ny video fra Michael Kors kan vi få svar på alt fra Blakes første mandlige crush, til hvornår hun fik sit første kys.

Det er den fjerde ’Glamour Games’-video, som Michael Kors står bag, som er et program, hvor modeskaberen inviterer kendte, smukke stjerner og it-girls ind, som han udfordrer i sjove og anderledes lege og spørgsmål Programmet startede i 2016 med Gigi Hadid, som han udfordrede i ’Tegn og Gæt’, hvorefter han har haft besøg af lækre kvinder som Lily Aldridge, Kate Hudson og nu Blake Lively.

Læs også: Gigi Hadid og Michael Kors i Glamour Games - se videoen

”Blake og jeg går langt tilbage, og hun får mig altid til at grine. Jeg vidste, at vores fans vil elske at lære mere om hende, og hun har helt klart et konkurrencegen - så at invitere hende til at være med i Glamour Games, var en selvfølgelighed. Hendes humoristiske sans og hendes solbeskinnede personlighed smitter! Jeg tror videoen vil få alle folk til at smile. Hun bringer charme og optimisme – for ikke at nævne fantastisk hår og stil – til alt hvad hun laver,” siger Michael Kors til nyhedsportalen WWD.  

Se den sjove video nedenfor, og bliv opdateret på nogle af Blakes inderste hemmeligheder.

Blake Lively: "Mit første kys var i en film"

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler