Beyoncé lancerer 'Holiday Collection' inkl. julekugler og gavepapir

Beyoncé lancerer 'Holiday Collection' inkl. julekugler og gavepapir
Foto: PR
Hele verdens Queen B aka. Beyoncé Knowles har ikke kun betaget os med sin sangstemme og sine bootylicious dansemoves i mere end 20 år – hun har også vist sit værd som skuespillerinde og senest kom det frem, at hun også indtager rollen som Nala i Disneys kommende live-action film ’Løvernes Konge’.
 
 
For den smukke Texas-girl er lidt af et multitalent, så hvad er mere oplagt, end at hun også tilføjer designer til CV’et? Og nej, vi taler ikke kun om tøj – vi taler om alverdens merchandise designet af Mrs. Knowles herself.
 
Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019
 
Beyoncé lancerer nemlig en såkaldt ’Holiday Collection’, som selvfølgelig er inspireret af jul og røde farver. Og som inkluderer alt fra lækre sweatshirts og cool jumpsuits, som du kan putte dig i i de kolde vintermåneder, til farverigt gavepapir og funky julekugle, så du kan pynte til jul på vaske ægte Beyoncé-maner.
 
Læs også: Designere verden over hylder Colette i Paris med særlige kollektioner
 
Du kan købe hele kollektionen på Beyoncés webshop, så hvis du mangler en julegave til veninden, eller måske bare har lyst til at forkæle dig selv ved juletid, så er det bare med at lægge vejen forbi Queen B's webunivers.
 
Pssst…! Du kan se et lille sneak peak af the Holiday Collection lige her:
 

Beyoncé lancerer 'Holiday Collection' inkl. julekugler og gavepapir!

 

Relaterede artikler