Bella Hadid og Jennifer Lawrence har et vigtigt spørgsmål til dig fra Dior

Foto: Dior Love Chain

Der er sunget mange sange om den: Kærligheden. For selvom der er meget ondskab i verden, er kærlighed heldigvis en universel kraft, der er alle vegne. Og det er vigtigt at huske på! 

Derfor har Dior netop lanceret modehusets allerførste virale velgørenhedskampagne, Dior Love Chain, der stiller os alle sammen det vigtige spørgsmål: "And you, what would you do for love?". 

Som navnet indikerer, er det et viralt initiativ, der stiller et simpelt, men ikke desto mindre vigtigt universelt spørgsmål, som alle uanset nationalitet, køn eller kan tage stilling til. 

Ideen med Dior Love Chain er simpel: Man filmer sit svar med, hvad man vil gøre for kærlighed, og nominerer i videoen sine kære eller venner, som skal føre kæden af kærlighed videre. Kald det et moderne kærlighedskædebrev. Videoen skal man dele på sine sociale medier med hastagget #diorlovechain fra 27. august.

Og der er ingen skam i at sende dette kædebrev videre. Tvært imod! Internationale kendisser, skuespillere og it-girls deltager allerede, så du kan slutte dig til Bella Hadid, Jennifer Lawrence, Carine Roitfeld og Natalie Portman (blandt andre!) ved at deltage i den virale kampagne. Der er mere end 25 kendisser med til at starte Dior's 'Love Chain', herunder den dragende smukke 'zebra-model', Winnie Harlowe, blogger og stil-ikon Chiara Ferragni, supermodel Eva Herzegovia og skuespillerene Johnny Depp og Robert Pattinson.

... og formålet med det hele? Det er naturligvis med velgørenhed i sigte, for ved at sprede Diors kærlighedskæde, støtter Dior nemlig We Charity (Det tidligere Red Barnet) med 1 Dollar pr. delt Love Chain post.

We Charity er en global organisation, der fremmer uddannelse, medicin og lægehjælp og rent drikkevand i udviklingslande, og som bidrager til at bryde den negative fattigdomsspiral og udnyttelse af børn. We Charity støtter i dag mere end 200.000 børn i udsatte områder og har bidraget til at over 30.000 kvinder har fået økonomiske redskaber til at blive selvforsynende, samtidig med at We Charity har skaffet rent drikkevand og medicin til knap en million mennesker.

Du kan bidrage til at støtte We Charitys velgørenhedsarbejde ved at deltage i Dior Love Chain. 

Så tænk over det: Hvad vil du gøre for kærlighed? 

Lav en video med dit svar og del den med #diorlovechain og send kærligheden videre til dine venner. Jo flere der deltager, jo flere penge samler Dior ind til We Charity. Og det er jo aldrig skidt at sige, at man er med i det samme kædebrev som Bella Hadid, vel? 

I galleriet nedfor, kan du se alle de kendte, der allerede støtter op om Dior Love Chain kampagnen.

Bella Hadid og Jennifer Lawrence har et vigtigt spørgsmål til dig fra Dior

 

 

 

Relaterede artikler