Spottet Bella Hadid giver Playboy et fashion comeback

Foto: MEGA

Det amerikanske playboyblad blev skabt af Hugh Hefner tilbage i 1953, og var et mandligt livsstils- og underholdningsmagasin, som inkluderede flere nøgne og halvnøgne kvinder. Brandet voksede sig hurtigt stort, og blev til Playboy Enterprises, som blandt andet stadig laver og sælger tøj den dag i dag.

Playboy-tøjet var især stort i 00’erne, hvor det berømte Playboy Bunny-logo var over alt. Nu har modellen, Bella Hadid, givet det et troværdigt fashion comeback!

Bella poserer på billedet iført en brun ruskindstankini med det populære logo i rhinsten og en gul og rød håndstrikket bøllehat fra mærket Memorial Day. Vi troede ellers, at vi var ovre Playboy, men Bella giver os næsten lysten til at give brandet endnu et forsøg!

Læs også: Stine Goyas SS21-kollektion er ude, og her er de 10 styles, vi vil have fat i med det samme

Det er da heller ikke nogen overraskelse, at det lige netop er Bella, som rocker Playboy-looket, og giver det et mini comeback. Hun er nemlig en vaskeægte trendsætter, og vi har derfor i galleriet herunder samlet 25 af hendes bedste stiløjeblikke – enjoy!

Læs også: 10 chikke shorts til de varme forårsdage

Psst … Det er ikke første gang, at vi har spottet trends fra 00’erne … Læs for eksempel om Evisu-bukserne og D&G-trøjens comeback lige HER.

Bella Hadids 25 bedste stiløjeblikke

Læs også: Denne ting bringer os mest lykkefølelse at købe

Relaterede artikler