Capsule kollektion Baum und Pferdgarten lancerer capsule kollektion eksklusivt til Mytheresa

Foto: Baum und Pferdgarten

I 1999 etablerede Rikke Baumgarten og Helle Hestehave brandet Baum und Pferdgarten. Siden da har det danske mærke vokset sig større og større, og i dag kan du næsten være sikker på at finde en style fra Baum und Pferdgarten i enhver fashionistas skab.

Hvis du selv er en af dem, der ofte iklæder sig Baum und Pferdgartens feminine kjoler eller måske deres grove strik i fine farver, så er der godt nyt! Baum und Pferdgarten har netop indgået samarbejde med en af verdens største online webshops, og dermed er Baum und Pferdgarten nu at finde på de digitale hylder hos Mytheresa.

Læs også: Gaveguide - 15 julegaver til din veninde under 500 kroner.

I den forbindelse har det danske modebrand og den tyske webshop indgået et yderligere samarbejde. Mandag den 10. december 2018 lanceres nemlig en eksklusiv Baum und Pferdgarten-kollektion, som udelukkende vil blive solgt på Mytheresa.

Foto: Baum und Pferdgarten

Kollektionen skydes i gang med en kampagne med de danske influencere Emili Sindlev og Sophia Roe samt hollandske Linda Tol.

Den eksklusive kollektion består af syv pieces, lavet i forlængelse af Pre Spring 2019-kollektionen, der også er online på Mytheresa. Priserne i capsule kollektionen rangerer fra 1.700-3.800 kroner. 

”Vi er mere end spænde på at begynde denne nye rejse” udtaler kreative direktører, Helle Hestehave og Rikke Baumgarten.

Vil du se mere til den eksklusive Baum und Pferdgarten x Mythersa-kollektion, så scroll løs i galleriet, hvor vi har samlet de seks styles sammen med kampagnebillederne af Emili Sindlev, Sophia Roe og Linda Tol.

Baum und Pferdgarten lancerer kollektion eksklusivt til Mytheresa

Relaterede artikler