Ballade i Kina: Victoria's Secret stjerner ramt af indrejseforbud og e-mail hacking

Ballade i Kina: Derfor blev endnu en stjerne nægtet adgang til Kina i forbindelse med Victoria's Secret showet
Foto: All Over Press

Efter årets Victoria’s Secret Fashion Show, som løb af stablen i Shanghai den 20. november 2017 tog Bella Hadid, Josephine Skriver, Karlie Kloss og de andre modeller til den officielle efterfest, som startede klokken 21 samme aften.

Her var planen at fejre et veloverstået show - på trods af Ming Xis uheld på catwalken - og feste igennem i med verdens nok mest eftertragtede (og sexede) slæng. 

Men festen varede ikke længe for de smukke modeller og det resterende personale – for gildet blev lukket ned af kinesiske myndigheder blot to timer og 30 minutter efter, festen var gået i gang.

”De vil have os til at lukke festen. Desværre, vi prøvede,” lød det over mikrofonen, efter personalet havde fået samlet folk til festen, efter de uniformerede politibetjente var begyndt at trække ind i lokalerne i Mercedes-Benz arenaen, hvor showet og efter-festen blev afholdt. Det skriver ELLE.UK.

Og det var langt fra det eneste problem, som VS-crewet ufrivilligt løb ind i. For selv inden showets start var der også problemer for nogle af de helt prominente stjerner.

Læs også: Se alle looks fra Victoria's Secret Fashion Show 2017 

Både Gigi Hadid og Katy Perry, som begge skulle have prydet catwalken som henholdsvis model og sanger, blev tilsyneladende nægtet visum til Kina i absolut sidste øjeblik – og deres bookede flysæder måtte derfor forblive tomme på hele den lange rejse over Stillehavet.

Ak ja, vi ville nu gerne have set Gigi på årets catwalk - men istedet fik vi et glædeligt gensyn med Karlie Kloss. 

Ifølge nyhedsmediet Newsweek var der fire andre modeller fra Rusland og Ukraine, som blev nægtet visum i sidste øjeblik, hvilket betød at Julia Belyakova, Kate Grigorieva, Irina Sharipova og Dasha Khlystun alle måtte blive hjemme.

Siden er der ifølge ELLE.UK gået rygter om, at nogle af undertøjsgigantens personales e-mails konti blev overvåget af de kinesiske muligheder inden showets start. Dog er der ingen, som har bekræftet rygtet endeligt. 

På trods af problemerne, så lykkedes det endnu engang at afholde årets mest sexede modeshow, der desuden fik selskab af sangerne Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. og den kinesiske pop-sensation Jane Zhang. 

Det er i hvert fald sikkert, at vi her på redaktionen i dén grad har fået masser af inspiration til vores næste, fashionable og ekstravagante undertøjs-look! 

Psst.. Du kan se alle looks fra årets Victoria's Secret Fashion Show lige her. 

Relaterede artikler