Balenciaga lancerer populære styles i limited edition på Net-a-Porter

Foto: PR

De har været svære at undgå i løbet af sensommeren og efteråret: Sneakers med futuristike såler og funky tætsiddende ’sock-form’ – eller lave kitten heel pumps med ultra-spidse snuder i iøjnefaldende farver som shocking pink og kobolt blå… Og hvad er fællesnævneren for de to hypede sko-modeller? Jo, det er, at de er genistreger skabt af det spanske modehus Balenciaga, der de seneste sæsoner igen har været helt fremme i, ja, skoene på modefronten.

Hypen omkring Balenciaga peakede under modeugen i Paris i september 2017, hvor Balenciaga uden øvrig forvarsel annoncerede et smart, nyt logo bestående af to B’er, som med det samme blev trykt på hoodies og T-shirts i bedste ’logo-mania’ stil.

… og nu melder Balenciaga sig på banen igen – denne gang i følgeskab med det eksklusive online shoppe-univers Net-a-Porter. De to luksuriøse parter er nemlig gået sammen om en unik Balenciaga Capsule Collection, der sættes til salg eksklusivt på Net-a-Porter og Mr. Porter.

Kollektionen kommer til at sprede sig over 53 pieces og består af dame- styles og indeholder blandet andet jersey hoodies med logo, denim- og læderjakker, kjoler, accessories – og naturligvis sko, hvor de populære Speed ’sock-sneakers’ kommer i en grå nuance med det nye BB logo på siden, og de ikoniske Pantashoes (der som navnet antyder er bukser og sko i ét) med lanceres i en ny koboltblå nuance.  

Balenciagas 'Pantashoes' (AW17) Foto: All Over Press

Balenciagas 'Pantashoes' (AW17)

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Samtidig lanceres også en herrekollektion á 34 styles eksklusivt til Net-a-Porters mandlige pendant, Mr. Porter. Det er første gang Balenciaga er gået sammen med et andet brand om at designe både herre- og dametøj i én capsule kollektion under Balenciagas kreative direktør Demna Gvasalia, og kollektionen sættes til salg online på Net-a-Porter og Mr. Porter 22. januar 2018.

I galleriet nedenfor kan du se et udpluk af de eksklusive styles i Balenciaga x Net-a-Porter Capsule Collection – og resten må du glæde sig til at se (og klikke hjem!) den 22. januar, når kollektionen lanceres online! 

Balenciaga lancerer populære styles i limited edition på Net-a-Porter

 

Relaterede artikler