Ashley Graham poserer sammen med sin mor i den nye ‘Swimsuits for all’-kampagne

Foto: PR

Den amerikanske plus-size model, Ashley Graham, er kendt for sine krops-positive holdninger, og som forsidemodel for blandt andet Vogue, Harpers Bazaar og ELLE arbejder hun for at gøre op med kropsidealerne i modeindustrien.

Nu er hun tilbage med en ny 'Ashley Graham x Swimsuts for All'-kollektion, der forsøger at skubbe grænsen for nutidens kropsidealer, ved at skabe positivitet omkring alle kvindelige former og kropstyper.

Med 'Ashley Graham x Swimsuit for All'-kollektionen fejrer Ashley skønheden i alle dens former, og denne gang har hun inviteret en helt speciel gæst med til festen...

I den nye kampagne poserer Ashley nemlig ved siden af sin mor, den 53-årige Linda Graham, som stråler i Ashleys nye Resort 2018-kollektion.  

Kampagnen, der er filmet i Marokkos eksotiske og luksuriøse omgivelser, viser mor-datter duoen slikke sol i de smukke og farverige bikinier og badedragter. De to Grahams poserer i en bred vifte af one-pieces og bikinier med modige prints, detaljer og udskæringer, og i tråd med kampagnens tema er hver del opkaldt efter en marokkansk by.

Læs også: Oh! by Kopenhagen Fur lancerer samarbejde med Annabel Rosendahl

Med den passende titel, ’Power of the Journey’, fejrer kampagnen Ashley og Lindas rejse mod selvtillid og selvkærlighed, og Ashley krediterer sin mor som den person, der har spillet en afgørende rolle i udviklingen af hendes selvtillid:

Hun har fremmet kropspositivitet i vores hjem, før det blev en bevægelse”, har Ashley i forbindelse med kampagnen og tilføjer: ”Hendes positive attitude omkring hendes egen krop har formet min evne til at være positiv og selvsikker. Jeg kan ikke forestille mig nogen, der kunne være bedre at fejre skønheden i alle former og størrelser med i denne kampagne. Plus hun er lækker, og ser utrolig godt ud i badedragterne”.

Linda fortæller, at det var Ashley, der gav hende modet til at stå model i denne kampagne – det er nemlig første gang, at hun er hoppet i en todelt bikini siden 1980’erne:

Jeg tror ikke, at jeg ville have fundet den indre styrke, hvis ikke det var for Ashley”, siger hun. ”Det gør det at være en del af denne kampagne meget mere speciel – hun er min klippe, og hun har inspireret mig til i en alder af 53 år at være stolt af min krop igen, efter at jeg havde mistet modet”, lyder det fra Linda Graham.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

I videoen for Ashley Graham x Swimsuts for All'-kampagnen taler mor og datter om deres forhold og den indflydelse, de har haft på hinanden. Se videoen her: 

Relaterede artikler