Bæredygtighed Arket sparer havene for affald via ny bæredygtig badetøjskollektion

Foto: Arket

Svenskerne har for længst manifesteret sig som kongerne af andet end kanelbullar: nemlig high street.

Og det nyeste skud på H&M-koncernens stamme, Arket, fortsætter i den grad med at begejstre os med sit minimalistiske og kvalitetsbevidste design.

Sidste tiltag fra Arkets side får os også til at klappe i vores små modeglade hænder, særligt fordi at der er sat fokus på bæredygtighed.

Arket har nemlig netop lanceret sin Spring/Summer 2019-kollektion af badetøj, og hele herligheden er udført i econyl, som er et bæredygtigt materiale skabt af genanvendt nylon. 

Læs også: Aiayu er klar med ny konceptkollektion, der emmer af sommer.

Econyl er produceret i Slovenien af genvundne fiskenet samt nylonrester, som ellers var endt som affald i verdenshavene.

Gennem en avanceret proces bliver materialerne delt til råmaterialer for derefter at blive genopbygget, så det opnår præcis samme ydeevne som nylon fremstillet af fossile materialer. 

Pænt badetøj samtidig med mindre affald i verdenshavene? Ja tak!

Hele kollektionen, der prismæssigt starter fra 150 kroner, er allerede tilgængelig hos Arket, og du kan shoppe den lige HER

Vil du smugkigge lidt, inden du beslutter dig for sommerens bikini eller badedragt, har vi samlet et udvalg fra den bæredygtige kollektion i galleriet herunder:

Arket lancerer kollektion af bæredygtigt badetøj

Relaterede artikler