Ny kollektion Arket lancerer ny kollektion med musthave-hverdagsklassikere

Foto: Arket

Udsigterne til forårets og sommerens outfits ser gode ud! Vi bliver nemlig beriget med en hel kollektion af lækre denim-styles, når Arket lancerer sin nye SS20-kollektion Every Day Denim den 20. februar 2020.

Kollektionen består af hverdagsklassikere i en nedtonet farvepalet, der er et must-have i din garderobe, hvis du leder efter styles, du kan rocke sammen med resten af din garderobe.

Det er kulmination af kollektionens 70’er-oversize-pasformer og 80’ernes traditionelle design, der i al sin enkelthed skaber det cool udtryk – og kollektionens lækre kvalitet, der er 100% økologisk bomuld, er prikken over i’et.

Læs også: 10 bud på den perfekte hvide T-shirt.

”Der er en spændende dynamik mellem traditionelt feminine design og elementer fra klassisk herretøj i årets denim. Jeg synes, det er interessant, hvordan denim kan være en slags magtuniform for vores tid. Jeans er komfortable, praktiske og ser virkelig godt ud med en meget lidt indsats, og vores denim er også lavet af 100% økologisk bomuld. De hjælper faktisk med at forenkle din hverdag, hvilket gør dem til den perfekte hverdag-denim,” siger Arkets hovedansvarlige for design, Anna Teurnell.

Arkets Every Day Denim-kollektion skal efter sigende forenkle din hverdag, og det tror vi på, når vi ser de lækre silhuetter i kampagnevideoen nedenunder, der ser både cool og praktiske ud: 

Du kan få fingrene i Arkets nye SS20-kollektion i brandets butikker og på hjemmesiden fra den 20. februar 2020, og hvis mand og børn skal matche, lancerer brandet også en børne- og herre-kollektion i det samme materiale og i de samme bløde toner. 

Find din nye hverdagsklassiker i Every Day Denim-kollektionen i galleriet nedenunder:

Arket-SS20-kollektion-denim-hverdagsklassikere

Relaterede artikler