Annonce | Giv en helt speciel kærlighedserklæring med Jane Kønigs 'Lovetag'

Valentines Day den 14. februar står for døren, og hvis du gerne vil forkæle en du holder af med en fin lille ting, men gerne vil undgå de klassiske blomster eller chokolade, er der heldigvis et hav af fine alternativer.

Her på ELLE-redaktionen har vi altid været vilde med Jane Kønigs fine 'Lovetag'-kollektion, som udover at være det perfekte hverdagssmykke, også er et virkelig fint bud på en Valentines-gave til en, du holder af. En gave som langt fra kun er for par, men også er en fin gestus til din mor, søster eller veninde.

Se også: Dagens drømmekøb... Ellery top

Bag Jane Kønigs 'Lovetag'-kollektion gemmer sig nemlig en kærlighedserklæring, som er både diskret, privat og hemmelighedsfuld. Og med det fine indgraverede symbol eller bogstav kan man have en bestemt person helt tæt på hjertet - og så bliver det da næppe mere romantisk. Med andre ord: den perfekte gave til Valentines Day.

Lovetag-kollektionen er Jane Kønigs varemærke, og inspirationen til kollektionen kom fra Jane Kønigs tidligere arbejde med stempler i metal, hvor hun brugte symbolstempler som løven og kronen fra den danske møntfod. Derudover ligger det også Jane Kønig meget nært at designe smykker, der har en relation til en bestemt person eller minde. Og med udgangspunkt i den tanke, tilføjede Jane Kønig de mere personlige indgraveringer som bogstaver og særlige symboler i 'Lovetag'-smykkerne.

Se også: Sådan styler du: Overalls

'Lovetag'-kollektionen blev lanceret første gang for 15 år siden i 18K guld, og er sidenhen blevet tilgængelig i rosa forgyldt sterling sølv, rhodineret sterling sølv, forgyldt sterling sølv og sterling sølv.

Du finder hele 'Lovetag'-kollektionen her, og i galleriet har vi samlet alle de varianter, som kollektionen kan købes i.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Giv en helt speciel kærlighedserklæring med Jane Kønig 'Lovetag'

Relaterede artikler