Anni Lu lancerer ny magisk kollektion i alle regnbuens farver

Anni Lu lancerer magisk kollektion i alle regnbuens farver
Foto: Produktfoto

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Anni Lu er en af redaktionens yndlings smykkebrands, og derfor var det en glædelig nyhed, at der endnu engang lanceres en ny kollektion, der komplementerer det farverige univers.

Kollektionen har fået navnet 'Nine Dots', og er inspireret af stilrene linjer og klassiske silhuetter med referencer til vintagefund og regnbuens magiske farver.

Serien rammer plet ind i Anni Lus farverige univers, og er skabt ud fra det ikoniske 'Rainbow' armbånd, som er en af Anni Lus signatursmykker. Kollektionen fortæller en historie om regnbuens forunderlige væsen og dens magiske farver. Et symbol, der repræsenterer en ukontroversiel og kreativ måde at tænke på, som er særligt karakteristisk for Anni Lu smykkeunivers.

Navnet på kollektionen har også sin helt egen fortælling, og refererer til ’Nine Dots Puzzle’, som er et spil, der i den grad handler om at tænke ’ud af boksen’. Spillet inspirerer på den måde deltagerne til at tænke kreativt og bryde med nogle af deres traditionelle tankemønstre. ’Nine Dots Puzzle’ symboliserer naturligvis Anni Lu legesyge univers, men refererer også til den designfilosofi, som designer Helle Vestergaard arbejder efter.

Kollektionen består af ni smykke-styles prydet med de smukke regnbuefarvede sten, der har et vintage-inspiret look og funklende overflader. ’Nine Dots’ kollektionen er allerede nu tilgængelig i butikkerne, og den er også at finde online. Priserne starter fra 450 kr.

Find hele kollektionen lige her

Relaterede artikler