Alexandra Carl og Amanda Nørgaard for M.i.h Jeans: ”Vi har ’pimpet’ vores yndlings-pieces!”
Foto: PR
Mode

Alexandra Carl og Amanda Nørgaard for M.i.h Jeans: ”Vi har ’pimpet’ vores yndlings-pieces!”

af Olivia Danneskiold-Samsøe 28/03/2017
M.i.h Jeans tager denim- og customize-trenden til nye højder i deres nye projekt, som indbefatter de to danske cool-cats, stylist Alexandra Carl og model Amanda Nørgaard. Og de har udtalt sig eksklusivt til ELLE om samarbejdet...

I februar 2017 løftede M.i.h Jeans sløret for deres nyeste projekt, M.i.h Jeans Denim Girls Project, som bragte fire cool kvinder til designbordet for at skabe unikke styles for M.i.h jeans eksklusivt til Farfetch. Blandt dem var de to danske it-girls Amanda Nørgaard og Alexandra Carl (tidl. ELLE Style Awards-vinder).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 16 brands, du kan customize

På ELLE er vi store fans af denim-trenden, og vi kan derfor ikke få armene ned over M.i.h Jeans, som gør jeans unikke og legesyge og tillader os at skabe vores helt eget udtryk. Er du ikke helt sikker på, hvordan dine perfekte jeans ser ud, kan du også vælge ét af de specialdesignede items fra én af de fire cool kvinder, som har sat deres eget præg på M.i.h Jeans' kendte (og yderst populære) styles.

Kvinderne tæller den argentinske kunstner Conie Vallese, den tyske kreative direktør og stylist Nicole Huisman og selvfølgelig vores danske it-girls, model Amanda Nørgaard og stylist Alexandra Carl.

Har du allerede et par jeans fra M.i.h Jeans, som du ønsker at puste nyt liv i, kan du også vælge at sætte dit personlige præg på dem. Om denne måde at give nyt liv til gamle jeans siger stylist Alexandra Carl:

"Jeg synes, det er vigtigt at opfordre folk til at genbruge de pieces, de har i skabet allerede i stedet for bare at investere i nye ting hele tiden - at være kreativ omkring din gamle denimjakke eller jeans, som måske er ved at falde lidt fra hinanden, men kan få et nyt liv ved customisation, så de pieces ikke bare ryger ud. Det er også en super fin måde at skabe mere personlig stil på - at være mere kreativt involveret i processen ens tøj gennemgår i stedet for at købe “high street”, så bliver ens jeans pludselig meget mere unikke."

For den danske model Amanda Nørgaard var det skønt at få frie hænder til at skabe sine items:

"Jeg er ikke særligt trendbaseret i min tøjstil, men kan bare godt lide noget, der sidder pænt og fremhæver, hvad det skal fremhæve og vice-versa - både jeans og t-shirts. Derfor var det fantastisk at få fri leg med M.i.h Jeans, som laver præcis overstående, og pimpe mine yndlings pieces."

Og pimpe items, det må man sige, at begge kvinder har gjort til perfektion. Stylist Alexa Carl har customized den klassiske Arch Denim Jacket og tilføjet den broderede tekst 'VISIONARY BABY' på ryggen samt modellen Lou Jean, som efter kontakt med Alexas kyndige hænder har fået både kvaster og broderede lyn-patches på baglommerne.

Se også: Dagens stiltip: Sådan styler du patchwork jeans

Amanda Nørgaard, derimod, har customized jeans-modellen Daily Jean og har tilføjet røde og orange bølgede, broderede detaljer på de hvide jeans. Og så har hun skabt sin helt unikke udgave af M.i.h Jeans' Stockholm Denim Jacket. Om de to styles siger hun:

"Fordi sommeren, forhåbentligt, er rundt om hjørnet, er jakken min ultimative festivalsjakke - et inferno af farver og denim, der kun bliver pænere støvet, og de hvide jeans skal jeg have på, når jeg sidder på Piazza et eller andet et sted i Italien og højst sandsynligt spilder Aperol Spritz udover hele herligheden."

Har du lyst til at gå sommeren i møde iklædt ét af de cool items fra M.i.h Jeans Denim Girls Project, kan de købes eksklusivt på mih-jeans.com (her) eller farfetch.com (her).

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de fine kampagnerbilleder fra projektet...

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her