Alexander Wang overrasker med et nyt designsamarbejde: Adidas x Alexander Wang

Her er teaseren til Adidas x Alexander Wang
Foto: PR

Den New York-baserede designer, Alexander Wang, overraskede til et brag af en finale til hans Spring/Summer 2017 show til New York Fashion Week med en teaser til et nyt og spændende designsamarbejde.

Alexander Wang fik undergravet grænserne mellem High-End mode og streetwear med sin nye teaser og designsamarbejde med Adidas i den nye kollektion: 'Adidas Originals by Alexander Wang'. 

Se også: Her er teaseren til 'Fifty Shades Darker' 

Kollektionen består af 84 'styles' tøj og sko - og hele kollektionen er unisex.

Inspirationen til unisex-kollektionen er baseret på tanken om at bryde de amindeligt accepterede regler. Og for at bryde adidias' brand-konventioner, vil adidas-logoet blive vendt på hovedet som en ny og udfordrende symbolik til hele modebilledet.  

Læs også: Fritz Hansen åbner sin første butik i Danmark og lancerer ny Syverstol 

Adidas Originals by Alexander Wang-kollektionen vil blive solgt i Alexander Wang butikker, på www.alexanderwang.com, i adidas Originals butikker, adidas.com og i udvalgte butikker i foråret 2017.
 
Men allerede nu kan man købe kollektionen eksklusivt i Alexander Wang x Adidas Originals pop-up trucks i henholdsvis New York, London og Tokyo. Du kan finde informationer om hvornår ved at følge @adidasoriginals og @alexanderwangNY på Snapchat og Instagram. 
 

Psst... Du kan se teaseren for kollektionen lige her. 

 

Relaterede artikler