LFW Alexa Chungs modeugedebut – se hele kollektionen

Foto: London Fashion Week.

34-årige Alexa Chung har, på trods af sin unge alder, allerede opnået mange ting i sit professionelle liv. Chung blev scoutet (spottet af et modelbureau. red) allerede som 16-årig, og derfra tog hendes modelkarriere fart. Siden da har hun desuden fungeret som TV-værtinde og udgivet adskillige bøger om mode og styling.

Alexas navn manifesterede sig for alvor i branchen, da det populære taske-brand Mulberry i 2009 navngav en taskemodel efter den smukke og særdeles populære it-girl.

I 2016, efter adskillige samarbejder med andre brands, blev det så tid for briten til at prøve nye kræfter af, og brandet Alexachung blev født.    

Alexachung producerer fire kollektioner om året, og fra hovedkvarteret i London designes der alt fra hverdagstøj til aftenkjoler samt accessories såsom sko og smykker.

Lørdag den 15. september 2018 kl. 11:00 stod Alexachung for første gang på det officielle London Fashion Week-program. Kollektionen var navngivet: ’Arrivals & Departures”, og temaet for S/S 2019-kollektionen var lufthavns-lounge.

Om temaet sagde Alexa Chung: ”Det her show har altid stået meget klart i mit hoved. Jeg ville have, at det skulle være en form for fantasilufthavn, hvor alle de her forskellige karakterer dukker op”.

Selv om ’karaktererne’ og deres looks var forskellige, havde de dog alle én ting tilfælles: De så fantastiske ud!

Farveskalaen bevægede sig i tidløse nuancer som hvid, beige, grå, orange og bordeaux - og tilsat den mørke træ-setting, gik det visuelle tema op i en højere enhed. Kollektionen kombinerede chikke aftenkjoler, åbenstående skjorter og afslappede 'lounge wear'-sæt, og vi kunne i hvert fald snildt smutte i lufthavnen med Alexachungs kollektion i bagagen.

Se om du er enig! Vi har samlet alle looks fra Alexachung S/S 2019 i galleriet herunder.

Alexachung S/S-2019

  

 

Relaterede artikler