Foto: PR
Annonce

Afsluttet: Vind et personligt Meet & Greet med Gigi Hadid i København!

af annonce 14/09/2017
Den 23. september kommer Gigi Hadid til Danmark i forbindelse med den nye Tommy x Gigi kollektion for Tommy Hilfiger. Du har muligheden for at se Gigi i Magasin - og fire heldige ELLE læsere kan vinde et personligt meet & greet med Gigi Hadid. Læs mere om besøget og deltag i konkurrencen om at vinde det unikke møde her!

Knap har vi fået armene ned over den nye Tommy x Gigi kollektion, før der er nye - og endnu vildere - nyheder på tapetet angående Miss Hadid.

Tommy Hilfiger har haft kæmpe succes med samarbejdet med tidens allerstørste model og it-girl, Gigi Hadid, og under London Fashion week i denne måned præsenteres endnu en Tommy x Gigi capsule-kollektion til #Tommynow-showet, der gang på gang revolutioner vores vildeste catwalk vs. shoppevaner med sine banebrydende see-now-buy-now features. (Psst...! showet streames live på ELLE.dk tirsdag d. 19. september kl. 20.00)

Men det er ikke kun den gode nyhed omkring endnu et Hilfiger/Hadid samarbejde, vi er ELLEvilde over: I anledning af den nye efterårskollektion kommer Gigi nemlig selv til Danmark for at præsentere kollektionen.

Ja, du læste rigtigt. Gigi takes Denmark, og gæster Magasin i København for at fejre, at #TommyxGigi efterårskollektionen nu kan plukkes af bøjlerne i Tommy Hilfigers butikker. Så hvis du drømmer om et glimt af verdensstjernen er det bare med at sætte kursen mod Magasin den 23. september, når Miss Hadid arriverer.

Du kan være heldig at se Gigi Hadid fra kl. 15:30 i Magasin på Kongens Nytorv, hvor hun vil fejre sin nye kollektion. Derudover vil der dagen igennem være aktiviteter, konkurrencer og masser af overraskelser i Tommy Hilfigers pop-up-shop i stuetagen i Magasin. Så der er næsten ingen undskyldning for ikke at lægge vejen forbi lørdag d. 23. september.

Som noget helt unikt har 4 heldige ELLE-læsere også muligheden for at vinde et personligt meet & greet med Gigi Hadid. Mødet vil finde sted i rolige omgivelser centralt i København, efter Gigi har gæstet Magasin.

Så hvis du, ligesom os, er smaskforelsket i den smilende skønhed, er det bare om at deltage i konkurrencen nedenfor, og krydse fingre for, at det bliver dig, der kommer i audiens hos topmodellen.

Det kan du vinde: Personligt møde for dig selv + en veninde med Gigi Hadid i København
Hvor: Centralt i København (adressen oplyses kun til vinderne)
Hvornår: 23. september (tidspunkt offentliggøres kun til vinderne)

Vinderne vil ligeledes modtage en goodiebag fra TommyxGigi og der vil være let forplejning under mødet.

Vigtigt: Du skal være minimum 16 år for at deltage i konkurrencen. Ved deltagelse accepterer du desuden de til en hver tid gældende konkurrencebetingelser - læs dem her inden deltagelse.

Hvis du er fan af den skønne Gigi Hadid er dette en enestående mulighed for at møde dit idol!

Deltag i konkurrencen her: