Áeron
Foto: PR
Mode

Áeron: "Vi vil elske at se inspirerende og kreative danske kvinder i vores tøj"

af Maria Harder 15/08/2016
Det ungarske og minimalistiske brand, Áeron, har gang i deres projekt #AERONcity, hvor de rejser til deres favoritbyer og tager billeder af inspirerende og kreative kvinder iført deres designs. Vi har talt med CEO, Vivien Lászlóffy, om city-projektet og spurgt om Áeron snart kommer til Danmark ...

I august-nummeret af ELLE kunne du, i vores modeprofil, møde de to kvinder bag det ungarnske brand Áeron, der uden tvivl er værd at holde øje med.

Chefdesigner, Eszter Áron, og hendes partner og CEO Vivien Lászlóffy, har skabt et brand, der er kendetegnet ved cool minimalistisk elegance og høj kvalitet. Vi er allerede fans og synes, at stilen passer perfekt ind i den skandinaviske ånd. F.eks. var ELLEs Fashion Editor, Josephine Aarkrogh, iklædt både kjole og bluse fra Áeron på andendagen af Copenhagen Fashion Week.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Mandlige modeller erstatter de kvindelige til Copenhagen Fashion Week

Vi har talt med Vivien Lászlóffy omkring Áerons seneste projekt, ’Áeron City’, hvor makkerparet har valgt at rejse til udvalgte byer og skyde deres kollektioner i samarbejde med indflydelsesrige og kreative kvinder, der på én og samme tid repræsenterer deres individuelle by og brandet Áeron.

Áeron har allerede arbejdet sammen med fem cool og kreative kvinder fra New York (#ÁERONNewYorkers), og nu rejser Áeron videre til andre af deres favoritbyer for at finde Áerons næste city-piger.

Her kan du blive klogere på Áeron-duoens inspiration og planer for projektet, hvilke byer de har tænkt sig at besøge, og deres tanker omkring at udvide til det skandinaviske marked.

Hvordan fik I idéen til 'Áeron City'-projektet?

Idéen opstod gennem nogle samtaler, som jeg havde med flere venner, der gerne ville involveres i brandet, da de alle arbejder inden for et kreativt felt. Da jeg i februar rejste til New York, i forbindelse med modeugen, ringede jeg til dem og sagde: ’hvorfor laver vi ikke en skydning i New Yorks gader, hvor vi viser SS16-kollektionen og jeres forskellige karakterer i et nyt lys'. Og så gjorde vi det.

Hvordan er projektet relevant for jeres brand?

Da Áeron er defineret af karakter frem for alder, ville vi virkelig gerne vise dette ved at arbejde med ‘rigtige’ kvinder, der er eksperter på hver deres område, og som er kvinder med visioner, der lever i nuet. Vores Áeron-kvinde er kreativ, åbensindet og uafhængig på samme tid, hvilket passer rigtig godt til idéen om at skyde stærke og inspirerende kvinder i vores tøj, og i vores favoritbyer rundt om i verden.

Hvilke Áeron-værdier skal city-pigerne helst repræsentere, og hvordan udvalgte I jeres fem Áeron-New Yorkere?

Kvinderne er typisk indflydelsesrige inden for deres interessefelt eller profession, og de repræsenterer billedet af #ÁERONcity-pigen. Her er idéen at reflektere vores brand-image med kvinder, som er intellektuelle, kunstneriske, kreative og som altid repræsenterer noget unikt i den by, vi skyder i. Kombinationen af unge talentfulde kvinder X Áeron er endnu engang et vidnesbyrd om, at vi designer for karakter og ikke alder. Vores gruppe af #ÁERONin X udforsker de visionære kvinder i enhver tænkelig by, der er defineret af karakter, og som repræsenterer et billede af underspillet luksus ved at lave et diskret statement med deres påklædning hver eneste dag.

Hvilke byer overvejer I til det næste projekt? København?

København er afgjort med i planerne på lige fod med London, Paris Budapest og Tokyo.

Hvor kan vi købe jeres fantastiske kollektion i Danmark?

Det er et spørgsmål til vores salgsteam, men forhåbentligt snart. Lige nu kan du shoppe på www.aeron.hu

Hvad er drømmen for brandet Áeron?

Der er mange ting, vi gerne vil opnå, men med henblik på det skandinaviske marked, så vil vi elske at se inspirerende og selvstændige kvinder gå i vores tøj i hele Skandinavien, og med tiden vil vi også gerne åbne en butik i København.

Eszter og Vivien drømmer om at klæde stilikonet Pernille Teisbæk på, da de synes, at hun er indbegrebet af Áeron-kvinden.

Læs også: Copenhagen Fashion Week: ELLE-redaktionens favoritlooks

Vi er spændte på at følge Áerons city-projekt og se, hvem de vælger til at repæsentere deres brand på dansk jord.

I galleriet kan du se Áerons city-piger i New York iklædt deres designs, som du kan købe på deres webshop. Du kan også følge Áeron på deres Instagram-profil.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her