adidas by Stella McCartney lancerer bæredygtig sko

adidas by Stella McCartney lancerer bæredygtig sko
Foto: PR

Parley UltraBOOST X er navnet på den nye bæredygtige løbesko af adidas by Stella McCartney. Den fine sko er skabt som et led i adidas' samarbejde med miljøorganisationen Parley for the Oceans for at transformere havets plastikaffald til high performance sportstøj. 

Læs også: #BoostYourRun: Se billederne fra ELLE x adidas-løbet

I samarbejde med Parley for the Oceans har adidas arbejdet på at udnytte det menneskeskabte affald, som optager havene, og dermed spinde en ende på problemet. Det seneste resultat af det fine samarbejde er altså Parley UltraBOOST X, som er inspireret af havets uendelige energi og både forener adidas' innovative teknologi med Stella McCartneys bæredygtige tilgang til mode. Om samarbejdet siger Stella McCartney:

"Jeg er stærk tilhænger af at skabe tøj, som både er etisk skabt og holdbart, og det er den ideologi, jeg overfører til alle mine designs. At bevare og beskytte planeten er fundamentet i alt, jeg gør, og jeg forsøger altid at gøre en indsats for at overveje det i mine designs. Jeg er virkelig imponeret over det arbejde, som adidas og Parley for the Oceans yder for at skabe materialerne, som bruges i vores high performance tøj og sko."

Den innovative og miljøvenlige Parley Ocean Plastic™-tråd er flettet ind i skoens yderlag, som giver den perfekte pasform og stabilitet. Og så gør det jo ikke noget, at den i øvrigt er yderst fin at se på. Vi ville i hvert fald ikke have noget imod at iføre os de fine hvide sko på vores næste løbetur.

Se også: Se alle billederne fra adidas x ELLE Copenhagen Run

Parley UltraBOOST X forhandles i adidas-butikker samt online her og her

Se med i galleriet, hvor du kan se nærmere på Parley UltraBOOST X fra adidas by Stella McCartney...

adidas by Stella McCartney lancerer bæredygtig sko

adidas by Stella McCartney lancerer bæredygtig sko

Relaterede artikler