Adax lancerer taskekollektion designet i samarbejde med nordisk 'it'-blogger

Adax lancerer taskekollektion i samarbejde bloggeren, Caroline Berg Eriksen
Foto: PR

Det danske taske- og lædervarebrand, Adax er efterhånden kendt for sine cool designer co-labs. Og nu er der godt nyt til alle fans af de veldesignde sager, da Adax for tredje gang har indgået et lækkert desig-samarbejde med den norske cool-cat og yderst poulære blogger, Caroline Berg Eriksen. Den designkyndige blogger har designet en taskekollektion, der allerede en uge efter lanceringen i Norge, kunne meldes kollektionen total udsolgt. Derfor har Adax nu valgt, at introducere den nye kollektion på det danske marked, så danske fans også kan nyde godt af de funky tasker.

Caroline Berg Eriksen har blogget på mode- og livstilsbloggen under samme navn siden 2009. Her følger over 100.000 læsere hver dag med i hendes blogunivers, hvor hun deler ærlige og nærværende tanker om hverdagen og de drømme, hun går med. Og netop Caroline Berg Eriksens personlige blogunivers formår hun at overføre til kollektion, hvilket Adax mener, er grunden til kollektionens store succes:

”Det overrasker mig gang på gang hvilken magt bloggere har, og især når det handler om evnen til at sælge. Selvfølgelig var jeg slet ikke i tvivl om, at vi endnu engang har lavet en gennemført kollektion i samarbejde med Caroline, men at hendes kollektion ville få så stort et gennemslag i butikkerne allerede den første uge, det overrasker mig,” fortæller marketingchef Anne Grundahl.

Læs også: Kom med ADAX på photoshoot med verdenskendt model

Og det ser ud til, at vi kan forvente endnu flere interessante samarbejder ude i fremtiden, eftersom Adax allerede har løftet sløret for, at de har nye spændende designsamarbejder på tegnebrættet...

Adax og Caroline Berg Eriksens kollektion kommer til Danmark i oktober.

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler