Samarbejde Årets H&M-designsamarbejde bliver med Giambattista Valli – se de første styles her

Foto: HM

H&Ms årlige designsamarbejder er nærmest blevet et af årets modehøjdepunkter, og vi venter hvert år i spænding, mens vi gætter løs på, hvilken international designer, vi mon får muligheden for at shoppe til high street-priser, når efteråret kommer.

Nu er spændingen for årets designsamarbejde endelig udløst, for torsdag den 23. maj 2019 løftede H&M sløret for valget, der i år er faldet på det italienske modehus, Giambattista Valli.

“Jeg er spændt på det her samarbejde: H&M giver mig mulighed for nå et bredere publikum med min vision for stil og hyldest til skønhed. Mit mål er at dele min kærlighed til skønhed og være en del af alles “happy moments", at være med til at skabe kærlighedshistorier i hele verden", fortæller Giambattista Valli i forbindelse med den gode nyhed.

Læs også: Se alle Josephine Skrivers smukke looks under Cannes Film Festival 2019.

Den 52-årige italiener, Giambattista Valli, der er bosat i Paris, er kendt for lave smukt og sofistikeret design, og nyheden om modehusets samarbejde med den svenske high street-gigant blev da også afsløret på allerfineste vis.

Det var nemlig under torsdagens amfAR-galla i Cannes, hvor it-pigerne Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee, H.E.R. og en enkelt repræsentant for herrekollektionen, Ross Lynch, mødte op til eventet klædt i glamourøse musthave-styles fra det unikke samarbejde.

Foto: H&M

Normalt skal vi vente måneder og atter måneder, før kollektionen så endelig lanceres i butikken, men hvis du allerede har forelsket dig i en af de smukke styles, som blev vist frem under amfAR-galla i Cannes, så er der rigtig gode nyheder.

For første gang kan du nemlig få fingrene i dele af samarbejdet næsten med det samme, da de fremviste styles fra den røde løber allerede kan fås i udvalgte H&M-butikker og på hm.com  fra fredag den 25. maj 2019 – hvor priserne spænder mellem 129 og 4.499 kroner.

Pre drop-kollektionen indeholder, udover de kjoler der netop er blevet afsløret i Cannes, også stiletter, hårbøjler, bælter, strømper og undertøj (Psst! se dem alle i galleriet nederst i artiklen).

Stiletter fra H&M x Giambattista Valli. Foto: H&M

Stiletter fra H&M x Giambattista Valli.

Men når efteråret banker på, er der som altid mere at glæde sig til. Hovedkollektionen fra Giambattista Valli x H&M bliver nemlig lanceret i hele verden torsdag den 7. november 2019.

Psst! Er du nysgerrig på, hvordan det så ud, da Kendall Jenner, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini, Chris Lee, H.E.R. og Ross Lynch afslørede pre drop-kollektionen under amfAR-galla i Cannes?

Så scroll løs i galleriet herunder, hvor vi har samlet billederne fra aftenen efterfulgt af hele pre drop-kollektionen inklussiv accessories  - og husk, at du allerede fredag den 25. maj 2019 kan shoppe alle styles i galleriet: 

Årets eksklusive H&M-designsamarbejde bliver med Giambattista Valli – og du kan allerede få fingrene i udvalgte styles meget snart

Relaterede artikler