9 trends fra Friends, som er på mode igen i dag

Foto: YouTube

Friends, tv-succesen, der strakte sig over et helt årti, er stadig en af de allerstørste serier, hvis du spørger os. Den ikoniske serie får os ikke kun til at hyle af grin, men seriens seks hovedkarakterer er også enormt nemme at relatere til; seks gode venner, der helt afslappet hænger ud på den lokale kaffebar og sammen går gennem livets opture og nedture – lyder det bekendt?

Noget andet, som også virker enormt bekendt fra serien er de outfits, vi ser blandt andet Rachel og Monica iføre sig gennem seriens hele 236 afsnit. Vi ser nemlig rigtig mange af de samme trends gå igen i dag, som bare beviser, at eksempelvis de ikoniske mom-jeans fortjener en fast del i dit klædeskab – ved siden af alt, der har noget at gøre med denim generelt. 

Læs også: Sådan formår Jennifer Aniston at snyde sig 20 år yngre

I galleriet nedenfor har vi samlet de 9 bedste outfits fra Friends, som stadig holder den dag i dag – og som altså beviser, at du skal tænke to gange, før du smider noget som helst fra din garderobe ud! (Ikke engang dine 90’er plateausko, som også er vendt tilbage i modebilledet).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

9 trends fra Friends, som stadig er på mode i dag

 

Relaterede artikler