Modepodcast 6 podcasts til modeelskeren

Foto: Ritzau/Scanpix

Podcasts er en underholdningform, der netop nu stormer frem. For bare få år siden lyttede ingen til podcast – hvis de overhovedet vidste hvad det var – men i dag er det blevet en gængs kilde til både viden og underholdning.

Her på redaktionen lytter vi til masser af podcasts om alt mellem himmel og jord, og vi elsker at inspirere hinanden til nye. Der er nemlig altid plads til en spændende podcast. Vi lytter, når vi pendler, cykler, kører bil, gør rent, vasker op og så videre…

Men selv om der er masser af gode podcasts på markedet, banker vores hjerter specielt for en genre. Modepodcasts! Hvis du også vil blive opdateret på din passion inde for mode, så læs med her, hvor vi guider til 6 podcasts til modeelskeren.

Læs også: 9 internationale must-see modeudstillinger, du skal rejse efter denne vinter!

Her er nemlig lidt for enhver. Er du mon til stylingtips og vil have råd og vejledning i forhold til, hvordan du bliver ægte smart? Vil du høre respekterede modepersonligheders holdninger til de nyeste kollektion (host - Hedi Slimane for Celine - host). Eller vil du gerne opdateres på modebranchens insider-viden i form af vækst og fremgang? Så er der godt nyt! Vores guide indeholder nemlig det hele og alt midt i mellem. 

I galleriet herunder har vi samlet 6 podcats til modeelskeren. 

6 podcasts til modeelskeren

Relaterede artikler