london-fashion-week-det-skete-elle-dk.png
Foto: MEGA
LFW

5 ting, du skal vide efter London Fashion Week

af Fie Vørts Andersson 19/09/2019
3 dage i London lyder jo ikke af meget, men alligevel under modeugen er der nok at se til. ELLEs Fashion Editor Fie Vørts Andersson har været afsted og kommer her med 5 ting hun har fået med hjem i bagagen som alle skal vide.

Brandet, du skal holde øje med

Rejina Pyo er et af de brands, der formår at markere sig gang på gang under modeugen. Denne gang blev showet holdt på Holborn Library med ægte biblioteksstemning med reoler pakket med farverige bøger, der om nogle passede helt perfekt til kollektionen, de viste på catwalken. De formår at skabe en stemning og følelse af feriefornemmelser, som du bare gerne vil være en del af - og samtidig rende rundt i det ene look efter det andet. Farverne er skarpe og sammensat helt perfekt, massevis af tern og Hawaii-print og accessories som sko, tasker, og hatte sidder lige i skabet. Rejina Pyo gør dig 100% sommerklar.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det bedste spot at spise middag

Et af de steder, der er værd at besøge, både pga. maden, men samtidig også fordi omgivelserne i sig selv bare er helt fantastiske, er Chiltern Firehouse der ligger på: 1 Chiltern St, Marylebone. Det er stedet, du gerne vil hænge ud i weekenden til en brunch, frokost, middag eller drink eller i dette tilfælde under modeugen. Det er kendt for sine mange forskellige rum, og hvis du skal du på toilettet, kan du nede i kælderen finde et helt rødligt rum med feminine detaljer med en skjult dør, der kan skubbes til siden, så den åbner op direkte ud til et andet ”hemmeligt rum” hvor folk sidder og får sig nogle cocktails og ryger cigaretter. Deres gårdhave er helt magisk dækket af glødepære hængende ned fra træerne og ikke nok med det er deres mad oveni verdensklasse. Kæmpe anbefaling herfra!

Den danske model, vi så igen og igen

Det er nemt at få et girlcrush på danske Mona Tougaard, der decideret gjorde sin entre under London FW. Hun var nemlig ikke svær at få øje på til både Victoria Beckham, Erdem, J. W. Anderson og ikke mindst Burberry hvor hun delte catwalken med nogle af de største modeller som danske Freja Beha, Irina Shayk, Gigi & Bella Hadid og Kendall Jenner, og man kan ikke lade være med at sidde med en følelse af, man bliver lidt stolt og egentlig bare har lyst til at råbe ”You go girl”, mens hun kommer spankulerende ned af de lange catwalks. Det er enormt sejt, at vi har modeller som hende og Juliane Grüner, der også kunne ses til diverse shows.

Det vildeste show set-up

Det er næsten helt svært at vælge, men noget der ligger længst fremme i hukommelsen og som har været svært at glemme var Victoria Beckhams show, der blev holdt i de smukkeste omgivelser på Foreign & Commonwealth Office, der nærmest lignede et palæ i de fineste marmordetaljer og nærmest føltes helt royalt at være en del af.

Med det sagt bliver jeg også nødt til at fremhæve Erdem, hvis show var noget af det mest eventyrlige, jeg nogensinde har oplevet. Det forgik på Gray’s Inn Walks Gardens, som er en form for park, fornden af en lang grusstig hvor den ene side var omgivet af grønne træer, og modellerne så kom gående på det, jeg vil sige var en af de længste catwalks, der har været denne sæson i deres kæmpe store drømmende kjoler.

Engelsk te og ditto shopping

London betyder også mode, og derfor nåede vi også lidt rundt og kigge på butikker. Covent Garden-området er et godt spot både til en kop kaffe, frokost eller bare vinduesshopping. I det område kan du finde alt fra BA&SH til Mulberry, og hvis du fortsætter gåturen, rammer du tids nok en af de flotteste Chanel-butikker.

På Thomas’s Café at Burberry Regent Street finder du i øvrigt Burberrys helt egen lille hyggelige café, hvor du kan spise en lækker frokost, drikke te og spise kage og ikke nok med det fører den direkte videre ind til deres store nyrenoverede butik, der er et mesterværk i sig selv og en oplevelse at se.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her