13 supermodeller står bag næste sommers musthave-swimwear kollektion

Foto: All Over Press

Imens vi venter på, at kalenderen skal sige sommer og det lune vejr for alvor skal træde igennem, så har Solid & Striped allerede givet os grund til at se frem til sommeren 2018.

Det lækre og hypede swim-wear brand har nemlig løftet sløret for deres seneste samarbejde, hvor de har teamet op med intet mindre end 13 af tidens største topmodeller om en ny swimwear kollektion - men sagde musthave-item? 

Supermodellerne, som Solid & Striped har temaet op med, tæller alt fra vores egen Josephine Skriver til Elsa Hosk, Lily Aldridge og Jourdan Dunn. De 13 modeller har alle designet deres helt eget swim-suit, så nu er det bare med at vælge, hvilken supermodel, du gerne vil ligne til sommer 2018.

Kampagnebillederne af kollektionen er netop blevet skudt på en af Bahamas hvide strande, hvor alle modellerne var repræsenteret i deres eget design. Kollektionen kommer til at indeholde alt fra sporty, todelte bikinier til sexede badedragter, som alle vil være at finde i et væld af farver. Så der vil uden tvivl være en badedragt/bikini til enhver smag!

De 13 styles vil udgøre en eksklusiv capsule-kollektion under navnet ’Swim Team’, som bliver lanceret til sommer 2018.

Læs også: Josephine Skriver: "Derfor sletter jeg billeder med under 20.000 likes"

Men hvis du allerede nu er overbevist om, at din kommende badedragt eller bikini i 2018 skal være fra den nye 'Swin Team' kollektion, så kan du følge med på Instagram under #swimteam2018. 

 

Stay tuned..... #swimteam2018

Et opslag delt af Solid & Striped (@solidandstriped) den

2. Maj 2017 kl. 7:00 PDT

Se alle de 13 smukke modeller, som står bag den kommende swimwear kollektion fra Solid & Striped i galleriet nedenfor…

Hvilken er din favorit?

13 supermodeller står bag næste sommers musthave-swimwear kollektion

Relaterede artikler