12 kendte kvinder, der rocker mom-to-be looket

12 kendte kvinder, der rocker mom-to-be looket
Foto: All Over Press

Du kan næsten ikke åbne Instagram uden at falde over en baby-bule hos de kvindelige kendisser. Den seneste kendis, der har offentligjgort, at hun joiner klubben for moms-to-be, er hele verdens Queen B, som for nyligt løftede sløret for, at hun og Jay Z venter tvillinger. 

Se også: Mom-to-be Pernille Teisbæk rocker det gravide look

Men Beyoncé er ikke alene om at bære titlen 'mom-to-be' - både herhjemme og i udlandet er der masser af kendisser, som er i lykkelige omstændigheder lige nu, igesom der i 2016 var masser af gravide kvinder, som nu er blevet mødre til de sødeste små babyer.

I 2016 var det kendisser som Blake Lively og Candice Swanepoel, der kunne vise de fineste små babybuler frem og som gang på gang overraskede med lækre mom-to-be outfits på den røde løber. 

Og lige nu er det så Natalie Portman, Irina Shayk og det danske stilikon Pernille Teisbæk, som rocker det gravide look på fineste vis, og hvis du også venter dig og derfor kunne bruge lidt inspiration til det gravide look, skal du se med i galleriet.

Her har vi nemlig samlet 12 kendte og stilfulde kvinder, som er gravide eller næsten lige har været det, og udvalgt nogle af deres bedste mom-to-be looks til inspiration.

Få inspiration fra de kendte gravide kvinders stil

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler