100 Great Danes - en hyldest til kvinder og velgørenhed!

I sidste uge kunne vi her på ELLE.dk fortælle nyheden om, hvordan fem kendte danske kvinder i samarbejde med Sloggi flasher deres trusser til fordel for velgørenhedsorganisationen White Ribbon og "International Day for the Elimination of Violence against Woman", som organisationen står bag.

White Ribbon ønsker at hjælpe voldsramte kvinder, og vil gennem et internationalt fokus på problemet forsøge at begrænse antallet af kvinder, der hvert år udsættes for vold. "White Ribbon" kampagnen blev lanceret i 2012 og forekommer altid den 25. november.

Se også: 5 kendte kvinder flaher trusserne for velgørenhed

I forbindelse med "International Day for the Elimination of Violence against Woman" den 25. november, udkommer bogen "100 Great Danes - A tribute to Women", hvor fotograferne Bjarke Johansen og Simon Rasmussen har taget billeder af 100 letpåklædte kvinder, herunder blandt andre Medina, Lykke May og Emilie Lilja.

Danes
Foto: Bjarke Johansen & Simon Rasmussen fra bogen "100 Great Danes- A Tribute to Women"

De to fotografer og initiativtagere til bogen støtter op om White Ribbon Day, hvorfor det var naturligt for dem, at udgive bogen samme dag som "International Day for the Elimination of Violence against Woman", som White Ribbon står bag. Til fashionforum.dk har de to fotografer udtalt:

"Gennem vores arbejde hylder vi kvinder og stræber efter at formidle et budskab om et stærkt køn. Det er vigitigt for os at være en del af White Ribbon kampagnen samt deltage i en snak om at stoppe vold kvinder. Det er et område, som vi ikke kan ignorere".

Se også: Freya Dalsjø skal designe sko for Gardenia

'100 Great Danes - A tribute to Women' udkommer imorgen, tirsdag den 25. november, og kan købes her.

Vi har samlet en række af de smukke kvinder fra bogen i galleriet nedenfor. Se dem - de er så smukke!

Psst... Hvis du sidder ved computeren, bruger du pilene i galleriet, og sidder du ved mobilen, 'swiper' du bare!

100 Great Danes - se de smukke billeder!

Relaterede artikler