Modepodcast 10 podcasts til modeelskeren

Foto: Ritzau/Scanpix

Podcasts er en underholdningform, som vi elsker. Den er en gængs kilde til både viden og underholdning, og der er efterhånden så mange forskellige på markedet, at det kan være lidt svært at jonglere rundt i. Derfor giver ELLE dig her en oversigt over nogle af vores yndlingspodcasts.

Her på redaktionen lytter vi nemlig til masser af podcasts om alt mellem himmel og jord, og vi elsker at inspirere hinanden til nye. Der er nemlig altid plads til en spændende podcast. Vi lytter, når vi pendler, cykler, kører bil, gør rent, vasker op og så videre…

Men selv om der er masser af gode podcasts på markedet, banker vores hjerter specielt for en genre. Modepodcasts! Hvis du også vil blive opdateret på din passion inde for mode, så læs med her, hvor vi guider til 10 podcasts til modeelskeren.

Læs også: De 10 podcasts, der definerede 2020

Her er nemlig lidt for enhver. Er du mon til stylingtips og vil have råd og vejledning i forhold til, hvordan du bliver ægte smart? Vil du høre respekterede modepersonligheders holdninger til de nyeste kollektioner (host - Hedi Slimane for Celine - host). Eller vil du gerne opdateres på modebranchens insider-viden i form af vækst og fremgang? Så er der godt nyt! Vores guide indeholder nemlig det hele og alt midt i mellem. 

I galleriet herunder har vi samlet 10 podcats til modeelskeren. 

6 podcasts til modeelskeren

 

Relaterede artikler