New York Fashion Week Tibi-kvinden anno Spring/Summer 2020 er hende, du drømmer om at ligne

Foto: Imaxtree

Det amerikanske modebrand Tibi, som grundlæggeren Amy Smilovic funderede i Hong Kong i 1997, viste søndag den 8. september 2019 sin Spring/Summer 2020-kollektion ved modeugen i New York.

Kl. 14.00 stod Tibi i den officielle showkalender, og både de New York-baserede samt midlertidige besøgende modeinteresserede gæster (der var heldig nok at besidde en invitation) sad klar til showstart.

Og efter at have set Tibis modeller iført et bud på vores forår- og sommergarderobe anno 2020 sidder vi kun tilbage med én følelse: Hende vil vi ligne!

Farvepaletten var diskret og alligevel modig, for mens nogle looks var holdt i tone-i-tone som f.eks. kridhvide viste Tibi S/S 2020 også forårs- og sommerfarver som orange, pink og grøn.

Læs også: Her er efterårets bedste lagersalg… Psst! Opdateres løbende.

Og farvevalget i kollektionen var ikke Amy Smilovics eneste vovede valg. Også stylingen og de forskellige kombinationer efterlod os med en umådelig trang til at skrue tiden frem til foråret asap.

Amy Smilovic. Foto: Imaxtree

Amy Smilovic.

F.eks så vi Tibis bud på den fremstormende sporty trend ’utility wear’ i form af trackpants, der modigt blev parret med flæsetoppe og oversized blazere, og designeren bag lægger da heller ikke skjul på sin kærlighed til det overraskende:

”Jeg er vild med print og farver i uforudsete kombinationer”, skriver Amy Smilovic på Tibis hjemmeside, og Spring/Summer 2020-kollektionen var den perfekte manifestation af ovenstående. Kollektionen bød da også på mere åbenlyse feminime referencer, som f.eks kom til udtryk i de tætsiddende kjoler og et par rosa silkeshorts.

Du kan se hele kollektionen, som i øvrigt blev vist i de smukkeste omgivelser, som efterlod runway-billederne med en skøn baggrund, i galleriet herunder – men pas på! Forårslængslen vil højst sandsynligt sætte kraftigt ind:

Tibi S/S 2020

 

Relaterede artikler