Stylingredaktøren: 6 højdepunkter fra modeugen i Paris

ELLEs Style Director: 6 højdepunkter fra modeugen i Paris
Foto: All Over Press
Modebyen over dem alle lagde sidste hånd på værket og lukkede dørene til denne sæsons internationale moderæs, vi taler selvfølgelig om Paris! 
 
 
For mens New York stod i mangfoldighedens tegn, London var en fest og Milano var et modemekka af italienske klæder - så sørgede Paris, the city of love, for en fænomenal afslutning på de internationale modeuger - så lad os dvæle herved et øjeblik!
 
Læs også: Moderedaktionen: 7 højdepunkter fra modeugen i Milano
 
ELLEs Style Director Mie Juel var nemlig blandt de fashionistaer, som fulgte med på første række, når de største modehusene som Chanel, Chloé, Céline og Saint Laurent fremviste deres SS18-kollektioner og lod supermodeller iført eksklusive designs prydede catwalken. 
 
For guldstøvet dryssede utvivlsomt over den parisiske by!
 
Kejser Karl havde nemlig forvandlet Grand Palais til Niagara Falls, og it-modellerne var iført Chanels ikoniske bouclé-styles med regnslag og plastikstøvler, mens de marcherede ned ad catwalken til lyden af et brusende vandfald. På alle måder et storslået show, hvor den tyske modeskaber igen formåede at skabe et show i verdensklasse, som blev dokumenteret overalt på de sociale medier. 
 
Læs også: De bedste streetstyle-looks fra første del af modeugen i Paris
 
Et andet franske modehus, som i den grad leverede et mindeværdigt show, var Saint Laurent med Anthony Vaccarello i spidsen. Saint Laurent lod nemlig det parisiske varemærke Eiffeltårnet være lokation for deres show, som glitrede under den mørke nattehimmel og fik supermodellerne til at ligne små stjerneskud, som sder blev skudt afsted en efter en. Og blandt de langbenede modeller til Saint Laurents show var (selvfølgelig) de internationale modeugers absolutte it-model denne sæson, Kaia Gerber, som åbnede showet med manér. 
 
Der er derfor ingen tvivl om, at Paris tradition tro på alle måder leverede en fantastisk afslutning på de internationale modeuger, hvor både it-modeller, lokations og farverige, rå og eventyrlige designs skabte et modemekka uden lige. 
 
I galleriet har ELLEs Style Director, Mie Juel, samlet seks af de største highlights fra Paris Fashion Week, så du kan få et sidste glimt af den parisiske modeuge...
 

ELLEs Style Director: 6 højdepunkter fra modeugen i Paris

 

Relaterede artikler