Street style fra Copenhagen Fashion Week, som du aldrig har set før

Street style fra Copenhagen Fashion Week, som du aldrig har set før
Foto: Ditte Darkó

Street styles er efterhånden gået hen og blevet lige så sensationelle som modeuges shows. Her får it-girls (and -boys), modeller og andre branchefolk frit lejde og rig mulighed for at udfolde sig stilmæssigt. Og det er i stigende hér, vi vender blikket mod for at søge inspiration. 

Læs også: ELLE-redaktionen: Dét har vi på til modeuge - dag 2

Hvert år spottes der nogle gennemgående trends i gadebilledet, som fanges af skarpe street style-fotografer, og denne modeuge var ingen undtagelse.

29-årige Ditte Darkó, som har fordybet sig i fashion illustration ved University of The Arts London og Fashion Design Akademiet i København, har skabt de fineste illustrationer på baggrund af denne modeuges gennemstående trends. 

Én af de trends som blev spottet flere gange under Copenhagen Fashion Week var i den grad flæser - og i alle afskygninger! Også plisserede nederdele, hættetrøjer, pyjamas bukser, oversize frakker, fake fur og huer med kvast havde fundet vej til gadebilledet og modeugens mange gæster. Og vi synes, at fine illustrationer indfanger denne sæsons tendenser spot on!

Du kan se mere af Ditte Darkós arbejde her.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet alle illustrationerne af modeugens street style...

Street style fra Copenhagen Fashion Week, som du aldrig har set før

Relaterede artikler