Smilende modeller til fremvisningen af H&M Studio SS17-kollektionen
Foto: PR
Modeugen

Smilende modeller prydede catwalken til H&Ms S/S 2017 Studio-show

af Olivia Danneskiold-Samsøe 3/03/2017
Den 1. marts fremviste H&M deres hypede S/S 2017 Studio-kollektion under Paris Fashion Week, og ned ad catwalken gik et top-cast af modeller med store smil på læben. Læs mere om det stjernespækkede show her...

H&M præsenterede under Paris Fashion Week den 1. marts deres 'see now, buy now'-kollektion i den ikoniske Tennis Club de Paris. Og showet? Det var inspireret af kærlighedens kraft og emmede af skønne forårs-vibes. 

Læs også: H&M om Studio S/S 2017: "I fremtiden kommer vi til at se endnu mere til sæsonløs mode"

Topmodeller som Gigi og Bella Hadid, Amber Valetta, Winnie Harlow, Elsa Hosk og danske Frederikke Sofie prydede catwalken, mens kendisser som Nicki Minaj, Alexa Chung og Sasha Lane nød showet fra første række. Og som prikken over i'et sluttede The Weeknd showet af med hits som Starboy, Can’t Feel My Face og I Feel It Coming.

Inspirationen til showet var hentet fra kærlighedens kraft og ballettens elegance, passion og styrke - og så var budskabet bag både virkelig fint og vigtigt:

"Vi vil gerne sende et globalt budskab om kærlighed med den her kollektion. Der er et par styles med ordet 'Love' gentaget igen og igen, som en slags tape og en konstant reminder om, hvad der er vigtigt. Det føles som om, nu mere end nogensinde før, at vi alle har brug for positive følelser og tanker i vores liv," siger Pernilla Wohlfarht, Head of Design og Creative Director hos H&M.

Og kærligheden og de positive vibes blev i den grad understreget af de smilende modeller, som blev sendt ned ad catwalken. Modellerne udstrålede både glæde og personlighed som de indtog catwalken, og den glade stemning spredte sig hurtigt i de store, betonstøbte arealer, som dannede rammerne for showet. 

Se også: Gigi Hadid på forsiden af den første udgave af Vogue Arabie - iført slørt

Kollektionens farvepalette var holdt i sort, hvid, grøn, orange og pink og rummede både feminine og sporty referencer - et skønt miks af frynser, perler og nylon. I ELLEs aprilnummer, som er på gaden nu, har vi fokus på sundhed og sport, og i den forbindelse stiller vi skarpt på H&Ms populære Studio-kollektion. 

Alle styles, som blev vist på catwalken, var mulige at købe online direkte efter showet, og dagen efter, den 2. marts, var kollektionen tilgængelig i 200 udvalgte butikker. Shop online her.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet alle looks fra H&Ms S/S 2017 Studio-show...