Se Moschinos vildeste kollektioner gennem tiden

Foto: All Over Press

I år bød den hypede festival, Coachella, på en af årets absolut bedste - og mest ventede - modenyheder. For hvem er det næste modehus, som H&M vælger at lave et designsamarbejde med? 

Med en livevideo med topmodellen, Gigi Hadid og Creative Director hos Moschino, Jeremy Scott, løftede H&M sløret for, at deres kommende designsamarbejde bliver med det ikoniske italienske modehus Moschino. 

Men hvad kan vi egentlig forvente at se, når den kommende kollektion lander på butikshylderne?

Siden den amerikanske designer, Jeremy Scott, startede som Creative Director for det italienske modehus i 2011, har modehuset skabt specielle og kreative kollektioner, der hvert år tager udgangspunkt i et nyt tema. Og hvert år har Moschino overrasket modebranchen med både vilde og ekstravagante modeshows, der gang på gang er blevet talk-of-the-town under modeugerne – og efterfølgende blevet et hit hos store stjerner som Katy Perry og Paris Hilton samt et hav af influencere på streetstyle-scenen verden over.

Læs også: H&M afslører deres næste designsamarbejde med Gigi Hadid i front

Det er fx svært at glemme Moschinos A/W14-kollektion, der både førte McDonalds' gyldne buer og 'SvampeBob Firkant' ind i modens højborg til Milano Fashion Week og fik de mest indflydelsesrige fashionister som Anna Della Russo til at gå igennem de største modebyer iført et stort, gult M på brystet.

Og mon ikke du også spottede trenden, da Moschino fremviste sine store pommes frites-mobilcovers på catwalken? Eller da de gik all-in på Barbie-bølgen til Moschinos S/S15-kollektion, hvor modellerne indtog catwalken iført Barbie-inspirerede outfits, hår og accessories? 

Læs også: Moschino hylder Jackie Kennedy på catwalken i Milano

Og med Moschinos seneste historik hvad angår vilde outfits, kombinationer og referencer, er det vist kun op til fantasien, at sætte grænser for, hvad det kommende H&M x Moschino designsamarbejder kommer til at byde på. Men én er sikkert; det bliver uden tvivl revet væk og efterfølgende Instagrammet en masse. For hvis der er en kollektion, som man næsten kan garantere opmærksomhed på de sociale medier, så må det være én med Moschino i front. 

I galleriet har vi alle de seneste Moschino-kollektioner med Jeremy Scott i front - både fra catwalken og i streetstyle-gadebilledet.

Fokus på Moschino

Relaterede artikler