Se Louis Vuitton SS18 show live fra Paris her!

Få modehuse er indbegrebet af deres oprindelsesland, som Louis Vuitton er for Frankrig. Brandets historie er en dannelsesrejse om en dreng fra landet, der lærer et håndværk, finder succes i Paris og bliver en integreret del af det finere borgerskabs livsstil. Det er en status, som Louis Vuitton selv den i dag bevarer, og man kan knap tænke på Paris uden at se et klassisk LV-monogram for sit indre blik samtidig. 

Derfor er Louis Vuitton også på den ultimative top-liste af show, der er i højeste kurs under modeugen i Paris. Traditionen tro ligger Louis Vuitton-showet som det elegante punktum, der afrunder ikke blot den parisiske, men rækken af de store internationale modeuger, med stil og manér, som kun den fineste franskmand kan formå.

Louis Vuitton udmærker sig altid med sine kunsfærdige og originale show locations (vi sukker stadig over den fuldkommen magiske opsæting på den antikke trappe på Louvre i foråret!), som altid er et smukt og velovervejet komplement til de smukke kreationer modehuset præsenterer. Og det er altid med det ypperligste model-cast i front. 

Med andre ord: Det er værd at se med, når Louis Vuitton holde show, og ELLE giver dig her muligheden for at se det hele mens det sker fra første række.

Se med onsdag d. 4. oktober kl. 18:30 her:

Relaterede artikler