CPHFW Se alle de bedste street style-looks fra Københavns modeuge

Foto: Imaxtree

Efter tre intense og solrige dage i modens tegn, lakker denne sæsons CPHFW mod enden.

Den københavnske modeuge har givet os en forsmag på alle de nye kollektioner og items, som rammer butikkerne til foråret/sommeren 2021 – og du kan godt glæde dig!

Modeugen har i denne omgang budt på et hav af smukke styles - + chikke mundbind - og smarte hybridløsninger. Høje hæle, denim, læder, vilde prints og en bred vifte af farver er bare nogle af sæsonens helt store tendenser, hvor det elegante og sofistikerede køberhavner-look, vi efterhånden er elsket over hele verden for, kommer til sin ret.

Læs også: Se de bedste street style-looks fra modeugens dag 2

Udover de mange nye kollektioner, som blev præsenteret, har modeugen traditionen tro budt på en masse cool street style i de københavnske gader. Luftige kjoler, tern, flip-flops og en neutral farvepalette har blandt andet været med til at dominere gadebilledet – og vi har set danske stilikoner som b.la. Pernille Teisbæk, Emili Sindlev og Rotates Thora og Jeanette.

Hvis du heller aldrig bliver mættet af modeugens flotte outfits, kan du lade dig inspirere af street style-billederne i nedenstående galleri. 

Se alle de bedste street style-looks fra Københavns modeuge ss21

Relaterede artikler