Jubilæum Ralph Lauren hyldes for 50 år i modebranchen

Foto: MEGA.

I anledningen af multi-brandet Ralph Laurens 50-års jubilæum afholdte Ralph Lauren himself et storslået modeshow i Central Park den 7. september 2018.

Ralph Lauren laver anvendeligt tøj til rigtige mennesker, og det kom i den grad til syne under showet, der fandt sted under New York Fashion Week, som fortsat er i gang.

De mange modeller på catwalken, der blandt andre talte topmodelleren Gigi Hadid og Kaia Gerber,  var nemlig både børn, mænd og kvinder og alle aldersgrupper fra babyer til ældre mænd og kvinder var repræsenteret.

Gigi Hadid for Ralph Lauren.  Foto: MEGA.

Gigi Hadid for Ralph Lauren. 

Showet fandt sted under ’Bethesda Terrace’, der er er en overdækket tunnel midt i Manhattans travleste park. Psst... Du husker garanteret lokationen fra Chuck og Blairs Gossip Girl-bryllup!

En efter en skred modellerne ned af catwalken i nytænkende klassikere, der respektfuldt fortalte historien om det sidste halve århundredes arbejde. Nogle modeller gik solo, mens andre portrætterede hele familier klædt i Ralph Lauren.

Både børn, mænd og kvinder var at finde på catwalken for Ralph Lauren.  Foto: MEGA.

Både børn, mænd og kvinder var at finde på catwalken for Ralph Lauren. 

Gæstelisten talte også for sig selv. På de lange brune stofbænke sad magtfulde navne som Anna Wintour, Kanye West, Anne Hathaway, Oprah Winfrey, Hillary Clinton, Donna Karen, Calvin Klein og skuespilleren Pierce Brosnan, der var fløjet ind for at overraske og overvære sin 17-årige søn Paris Brosnan, der gik Ralph Lauren-showet.

Som showet lakkede mod enden stillede de cirka 80 modeller op langs trappen, og sammen med hele publikum gav de den 78-årige Ralph Lauren den stående applaus, som han fortjente. Ralph var tydeligt rørt, og med de sidste 50-års arbejde i tankerne, fældede han en tåre ved showets kulmination.

Under den lange appalus bevægede Ralph sig ned igennem publikum, hvor han modtog kys og kram fra publikum, der udover kollegaer talte den nærmeste familie heribalndt husturen Ricky Anne Loew-Beer.

Under den efterfølgende middag ved Central Parks Bethesda fontæne rejste ingen ringere end Oprah Winfrey sig og holdte talte for jubilaren. ”Jeg husker tydeligt, tidligt i min professionelle karriere, da jeg begyndte at tjene gode penge” fortalte Winfrey og fortsatte: ”Jeg fyldte mit badeværelse med Ralph Lauren badehåndklæder. De symboliserede, at jeg havde opnået succes”. Det skriver Washington Post.

Se hele det legendariske show her - og snyd ikke dig selv for den rørende afslutning, der starter cirka 19 minutter inde i videoen:

Her på ELLE ønsker vi Ralph Lauren stort tillykke med det flotte jubilæum. Vi glæder os til mange flere år med Ralphs luksuriøse univers, som alligevel forbliver i øjenhøjde med forbrugeren.   

Relaterede artikler