Paris Fashion Week A/W 17: Moderedaktionens favoritlooks

Foto: All Over Press

Paris Fashion Week A/W 17 er ovre, og efter halvanden måned med modeuger i København, Stockholm, Oslo, Milano, London og New York, blev Paris det sidste stop i rækken af modeuger i dette forår.

ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, og chefredaktrice, Cecilie Ingdal, repræsenterede ELLE under modeuge i Paris, som på trods af en virkelig våd affære på vejrfronten, bød på det ene smukke show efter det andet. 

Ugen startede med H&M S/S 2017 Studio-kollektion, som viste smilende modeller på catwalken, de fineste looks og som blev afsluttet med en gæsteoptræden fra ingen ringere end The Weeknd. Og så var modeugen med ét sat i gang!

Læs også: Shoppeguide: 10 feminine kjoler til forår

Herefter fulgte shows som Chloé, Isabel Marant og Loewe, hvor førstenævnte show var Clare Waight Kellers sidste i front for det ikoniske modehus - og ELLEs Fashion Director, Josephine, elskede hver en del af showet og den kommende A/W 17-kollektion.

Den sidste del af ugen bød på Céline og Valentino og sluttede med Chanels vilde 'Space'-inspirerede A/W 17-show, som trækkede overskrifter over alt i branchen efterfølgende, og Louis Vuitton som afsluttede den parisiske modeuge med et af byens mest kendte vartegn som ramme; Louvre.

ELLEs chefredaktrice og Fashion Director har udvalgt deres favoritlooks fra Paris Fashion Week og kommenteret på de enkelte looks, og du finder dem alle i galleriet nedenfor. 

Paris Fashion Week: Moderedaktionens favoritlooks

 

Relaterede artikler