Oplev AW17-showet fra Baum und Pferdgarten på første række i denne 360 graders video

Når klokken ringer til modeuge, og de dygtige danske designere inviterer modebranchen til et smugkig på de kommenede sæsoners trends og tendenser, er det en begivenhed, som kun få får lov til at opleve i 360 graders versionen. Heldigvis er det blevet lidt nemmere at komme et skridt tættere på de eksklusive shows med livestreaminger og Instastories, der rapporterer live fra forreste række.

Insta-billeder viser dog kun få glimt af alle de finurligt stylede indgange, man som showtilskuer er vidne til, når man sidder bænket som gæst til et show. Men det har de nye teknologiske muligheder (også) lavet om på, og derfor giver ELLE her muligheden for at opleve hele AW17-showet fra Baum und Pferdgarten i en 360 graders video, hvor man selv styrer, hvilket sted på catwalken, man vil stille skarpt på, og hvor man kan ændre fokusset undervejs - præcis, som hvis man var til showet selv. 

Læs også: ELLE Det har vi på redaktionen: Det har vi på til modeugen, Dag 1

I bedste "Baum-stil" indeholder AW17-kollektionen fra Baum und Pferdgarten masser af de klassike elementer, som vi forbinder og ELLEsker ved brandet. Der er med andre ord feminine og strærke farver som brændt orange, lilla og karry gul, festlige glimmer-strøg, vide skørter, oversized strik og velsyede, herreinspirerede suits i tern. Kort sagt: alt det bedste af Baum, der dog også viser nye sider af sig selv med kække referencer til punkkulturen med kjoler og skørter i lak tilsat netstrømper og skønne elementer fra den engelske "prep-school"-stil, der tilfører AW17-kollektionen fra Baum und Pferdgarten et ungst og friskt efterårs pust. 

Fik vi sagt, at vi glæder os til, at det bliver efterår? 

Oplev hele showet og AW17-kollektionen fra Baum und Pferdgarten i denne 360-graders video, så du allerede nu kan begynde og drømme om det, du skal have på til efteråret 2017!

Pssst...! Du kan dreje kameraets fokus ved at bruge pil-navigationen i billedets øverste venstre hjørne!

Relaterede artikler