Modeugen: Tæt på Josephine Skriver

Den danske Victoria's Secret model, Josephine Skriver, der var nomineret som 'Årets model' til ELLE Style Awards 2015, var at spotte på catwalken for Freya Dalsjø under Copenhagen Fashion Week.

Se også: Josephine Skriver: "Sådan er det, at være et regnbuebarn"

Den smukke model var travlt beskæftiget med hår, makeup og masser af interviews før showet, men ELLEs digitalassistent, Emilie Zerlang, nåede lige at fange den altid søde og smilende topmodel til en lille modeuge-snak backstage før showet.

Læs med, og bliv klogere på Josephines bedste modeuge-minde, beauty-tip, og hvor hun elsker at opholde sig i København.

Du har gået utallige shows verden over, men kan du nævne ét modeuge-øjeblik, der står særligt klart?

Det var nok at gå mit første Chanel-show, som var et af de få mærker, jeg kendte, før jeg blev model. Det var bare så stort, og selvom jeg har prøvet andre shows, der var mindst lige så fede, så var dét at gå det show og se Karl Lagerfeld og de typer, som man kendte, virkelig stort. Det var en helt ny verden for mig på det tidspunkt, men Chanel var et mærke, som man ikke kunne undgå at vide, hvem var - og derfor var det virkelig en stor, stor oplevelse for mig. Det var der, hvor det gik op for mig, at det her virkelig var seriøst. 

Har du en favorit-designer?

Det er så svært for mig at sige én bestemt designer, for jeg går tit i et mix af forskellige designere. For det første er jeg mest en efterårspige. Jeg kan bedst lide designernes kollektioner om efteråret, da jeg er til de lidt mørke og tungere farver samtidig med, at jeg elsker at gå i lag på lag. Jeg er blevet meget fascineret af alle de der upcoming street-designere, og jeg synes, at der er ret mange fra London, som er jeg vild med lige pt. Jeg er gået meget ind i at mikse drengetøj sammen med noget feminint. Jeg synes det er fedt at balancere det, så det ikke bliver for kedeligt. 

Har du et yndlings beauty-produkt, som du altid har med på farten?

For mig er renhed virkelig vigtigt, og derfor er det vigtigste for mig, at jeg ikke har nogle fejl i huden. Ren hud er for mig, det der gør, at jeg føler mig selvsikker, og så behøver jeg faktisk ikke have makeup på. Så jeg er ret vild med Tromborg, der er dejlig naturlig. Tromborg giver mig den der glød, selvom jeg ikke har makeup på. 

Du rejser meget, men når du er hjemme, har du så et yndlingsspot i københavn?

Udover min mors køkken, så er der Café Victor og ellers går jeg ofte på en café med mine venner, der ligger ude på Amager. Og det er egentlig ikke fordi, at den er helt vildt fantastisk, men det er bare sådan en, der er fyldt med minder for mig. Derudover elsker jeg også Tivoli - det var min baggård, da jeg gik i skole, og vi havde allesammen årskort! Der har jeg virkelig været meget. Så jeg kan ikke være hjemme uden at være i Tivoli - for dét sted er fyldt med minder og derfor virkelig lig med "hjem" for mig.  Så det er klart et af mine yndlingssteder.

Ingen modeuge uden...

I dag er det nok mobilen! Man skal have styr på Instagram, og dine agenter skriver til dig hvor og hvornår, du skal være et sted. Det lyder måske meget basalt, men jeg ville ikke kunne klare mig uden - netop fordi al kontakt og koordinering i dag foregår over den, samtidig med, at jeg skal fortælle omverdenen, hvad jeg laver. Og ellers er det min taske med snacks, nødder, gulerødder og vand - den taske har jeg haft i tre år, og jeg har den altid med mig på farten. Den kan jeg ikke leve uden! 

Se også: 5 hurtige til Kirstin Liljegren

Se alle backstagebillederne fra Freya Dalsjø's SS16-show i galleriet...

Backstage til Freya Dalsjø

 

 

Relaterede artikler