Annonce

Modeuge for dig: To fede events, du kan deltage i

Af ELLE Native, Annonce for CIFF 2/01/2023
Om blot få uger er det endnu en gang tid til Copenhagen Fashion Week – og du er inviteret med. Årets første modeuge byder nemlig på flere eksklusive modearrangementer for ELLEs læsere. Læs med, og tilmeld dig to af de fedeste events lige her.

To gange årligt fyldes København af cool outfits og streetstyle-fotografer, modeshows og farverige fester, mens events og særlige shoppeaftener holder gang i bylivet til langt ud på aftenen. Copenhagen Fashion Week er den danske modeverdens absolutte højdepunkt, hvor folk kommer fra nær og fjern for at holde øje med de trends og tendenser, der kommer til at dominere kommende kollektioner.

D. 31. januar – 3. februar afholdes årets første modeuge, og der er en hel masse modefestivitas på programmet, som du kan komme med til. I denne artikel guider vi til to arrangementer med masser af inspiration, som du ikke vil gå glip af.

Musik og mode: Få inspiration til dit vinterlook, og se Drew Sycamore live

Danmarks største modemesse, CIFF, fylder 30 år, og det bliver fejret med et eksklusivt modeshow i tre dele under Copenhagen Fashion Week. Glæd dig til at blive inspireret af i alt 60 kreative modelooks, der både ser frem mod kommende sæsoner og trækker tråde til modehistoriens ikoniske tendenser. Musik og mode går hånd i hånd, og undervejs i denne modeoplevelse kan du se frem til musiske indslag fra hip hop-gruppen Outlandish og højaktuelle Drew Sycamore.

Modeshowet finder sted i Bella Center d. 30. januar kl. 16.00-18.00, og billetter kan købes til 85 kr. Læs mere om eventet, og køb din billet lige her.

CIFF x ELLE: A Glimpse Into the World of Fashion

Holder du af at være først med det nye, og er du nysgerrig efter et sneak peek på fremtidens mode? Så er det nu, du skal slå til. For første gang nogensinde inviterer CIFF og ELLE inden for til et inspirerende modearrangement, hvor du kan få et smugkig på kommende kollektioner fra brands som Han Kjøbenhavn, OperaSport, Hanne Bloch og Tobias Birk. ELLEs chefredaktør står i spidsen for en interessant paneldebat mellem indflydelsesrige modepersonligheder om, hvordan man opbygger et brand og driver værket fra passion til forretning. Peclérs Paris kommer på besøg for at fortælle om trends og tendenser – og sidst, men ikke mindst, kan du shoppe et udvalg af high-end vintage pieces fra bl.a. The Vintage Bar.

Arrangementet finder sted i Bella Center d. 2. februar kl. 16.00-18.00. Du kan finde din billet her til 95 kr. – men skynd dig, for der er kun et begrænset antal til salg.

CIFF

CIFF, kort for Copenhagen International Fashion Fair, er Danmarks største modemesse, som afholdes i forbindelse med Copenhagen Fashion Week både sommer og vinter. I år fylder den ikoniske modemesse 30 år, og det bliver fejret med et ganske særligt program, hvor der er skruet ekstra meget op for modearrangementerne. Du kan læse meget mere om CIFF og årets events på deres hjemmeside lige her.