Moderedaktøren: 6 højdepunkter fra modeugen i London

Foto: All Over Press
Først New York, så London, og nu er den tredje internationale modeuge allerede på sit højeste i Milano. Vi når knap at fæstes ved begivenhederne, før modens flygtige ånd drager os videre til næste stop, men lad os alligevel dvæle ved London et øjeblik!
 
 
For ELLEs moderedaktør, Josephine Aarkrogh, var blandt de fashionistaer, der fulgte med på første række til de største modedesigneres SS18-shows, og som deltog i de fineste middagsarrangementer til London Fashion Week 2017.
 
Læs også: Chefredaktricen: 5 højdepunkter fra modeugen i New York
 
En modeuge, der selvfølgelig var spækket med inspirerende shows, og hvor de engelske designere viste brillerende kollektioner på catwalken, når alt fra JW Anderson til Tommy Hilfiger og Burberry var på programmet. 
 
Særligt udmærkede Burberry sig denne sæson ved at afholde show i en ny, men ikke mindst smuk lokation, nemlig et gammelt renoveret hus i Clerkenwell, hvor referencen fra gammelt til nyt også var at spotte på catwalken, hvor de gamle Burberry-tern blev vist i en ny, smuk fortolkning.
 
Og selvfølgelig blev der modeugerne tro serveret champagne i lange baner, hvor blandt andet M.i.h Jeans holdt en hemmelig fest, og Cos inviterede til 10-års jubilæum i det storslåede The National Gallery – selvfølgelig alt sammen ’by invitation only’…
 
Læs også: Kom med på første række til Gucci-show live fra Milano
 
Ja! Der er ingen tvivl om at modeugen i London på alle måder var en fest, og vi har samlet Josephines highlights fra ugen, så du kan genopleve suset fra London Fashion Week lige her!
 

Moderedaktøren: 5 højdepunkter fra modeugen i London

 
 

Relaterede artikler