Leyla fra Lala Berlin: "Lala Berlin-pigen er moderne, urban og eklektisk"

Foto: Helle Moos

Det er præcis et år siden, at tyske Lala Berlin havde deres debut til Copenhagen Fashion Week, og successen er kun blevet endnu større det sidste år tid.

Derfor var det også en spændt designer bag brandet, Leyla Piedayesh, som ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, mødte et par timer før showstart i backstageområdet.

Det blev til en lille snak om SS17-inspiration, god stil, og hvem Lala Berlin-kvinden egentlig er...

Hvor har du fundet inspiration til Lala Berlins SS17-kollektion?
Vi har prøvet at "flygte" lidt fra storbyen og ud til et smukt landskab udenfor Berlin, men stadig forsøgt at beholde fornemmelsen af storbyliv. Så vi har taget meget udgangspunkt i dét at have en afslappet dag i naturen, lange sommeraftenener og ja hele kollektionen emmer faktisk bare af den der "summerfeeling". Vi har prøvet at mikse de orientalske rødder med den urbane og moderne livsstil.
 
Kan du beskrive den kvinde, som SS17-kollektionen skal appellere til?
Hun er moderne, urban, eklektisk, afslappet og individuel. Hun føler sig fri og gør, hvad hun vil. Hun er en kombination af at være sexet og feminin og stadig have en lidt drenget/rebelsk karakter over sit look.
 
Du er kendt og elsker for din meget personlige stil. Hvordan ser vi Leyla i den nye kollektion?
Overalt! Selv de styles, hvor det er mere flirtende og feminint, har jeg stadig fokuseret på det maskuline touch med de mange lag eller det at gå med bukser og kjole, hvor bukserne er maskuline. Så det er meget mig - fx at have en kjole på, men med bukser på indenunder, der gør det lidt mere cool.
 
En trend, som vil dominere den kommende Spring/Summer 2017 sæson?
Et helt hvidt look med mange lag, som et klar til at indtage den smukke europæiske sommer.
  
Bedste stiltip?
... Less is more
 
I galleriet har vi samlet alle de fine looks fra catwalken til Lala Berlins SS17-show.
 

Lala Berlin Spring/Summer 2017

 
 

Relaterede artikler