Fashion Crawl
Foto: ELLE
Annonce

Kom med ELLE på Fashion Crawl hos ILLUM i modeugen

af Annonce 4/08/2016
Årets modeuge er lige om hjørnet, og i den anledning inviterer ELLE dig til en eftermiddag i modens tegn, når vi i samarbejde med ILLUM afholder en Fashion Crawl. Du kan bl.a. se frem til stylingtips fra fem førende danske modebrands, bobler og en lækker goodiebag. Se hvordan du tilmelder dig eventet her.

Interesserer du dig for mode, og vil du gerne have mest muligt ud af den kommende modeuge? Så skal du ikke snyde dig selv for ét af ugens højdepunkter.

I samarbejde med ILLUM, afholder ELLE en Fashion Crawl under den kommende 'Copenhagen Fashion Week 2016', og du er inviteret!

Se også: Copenhagen Fashion festival - kom helt tæt på modeugen

Du kan se frem til en eftermiddag fyldt med splinternye trends og kollektioner, bobler og meget mere. Du kan bl.a. glæde dig til at få en masse gode tips og tricks fra fem af de største danske brands, som er 2nd DAY, By Malene Birger, Day Birger et Mikelsen, Designers Remix og Munthe.

Du vil blive forkælet med kølige forfriskninger og snacks, få en lækker goodiebag, og så har du samtidig muligheden for at vinde et gavekort på 5000 kr. til ILLUM.

Se også: Bliv model for en dag under Københavns modeuge

Fashion Crawl med ELLE og ILLUM afholdes fredag den 12. august 2016 fra kl. 17-19 i ILLUM, Østergade 52 1001 København K. Det koster 99 kr. plus gebyrer at være med, og du kan tilmelde dig eventet lige HER.

Vi glæder os meget til at se dig til en festlig dag i modens tegn!