Kirstin Liljegren: "Min største catwalk-drøm er at gå Victoria's Secret Show"

Kirstin Liljegren: "Min største catwalk-drøm er at gå Victoria's Secret Show"
Foto: Copenhagen Fashion Week

Inden showstart til By Malene Birgers Spring/Summer 2017-show, som løb af stablen i Lokomotiv-værkstedet torsdag eftermiddag under modeugen, fangede vi en af vores favoritter, når det gælder danske modeller; Kirstine Liljegren.

Vi fik os en lille modeuge-snak med den smukke model, hvor vi hun blandt andet fortalte, hvad det er, der gør den danske modeuge så special, og om hendes helt store catwalk-drøm: at gå Victoria's Secret Show.

Læs med her:

Det bedste ved at være til modeugen i København:
"Det er nok det at gense alle menneskerne i den danske modeugebranche. Og så er det meget mere roligt, end til de internationale modeuger. Her 20 minutter inden showet (By Malene Birger, red.), så er det stadig helt stille og roligt, så der er et helt andet tempo end til de udenlandske modeuger"
 
Skal du til nogen af de internationale modeuger i år?
"Jeg ved det faktisk ikke helt endnu, jeg skal muligvis til den i New York, men det afhænger lidt af mit visum". 
 
Er der nogle shows i New York, som du særligt gerne vil gå i år?
"Jeg vil rigtig gerne gå Ralph Lauren. Det er altid en ritig stor oplevelse, da det altid er meget mere personligt hos ham. Han plejer nemlig at lave 3 shows, hvor det første show kun er for hans familie og venner, og så klapper de altid til alle de enkelte looks. Så det er ret sjov og hyggeligt". 
 
Hvad er dit forhold til By Malene Birger hendes shows?
"Jeg synes altid at hendes tøj er vildt flot, og det er et af de danske shows, der er mest hypet. Så det er altid fedt at være en del af".
 
Hvad er din største catwalk-drøm, som du ikke har fået opfyldt nu:
Jeg tror, at alle modeller drømmer lidt om Victoria's Secret. Men jeg var til casting sidste år, og jeg vil sige, at det er så nervepirrende. Altså hende, der skulle ind efter mig stod og græd, fordi hun var så nervøs. Men ja, det er nok bare drømmen for alle modeller"
 
I galleriet har vi samlet alle de smukke catwalk-billeder fra By Malene Birger SS17.
 
... Enjoy!
 

By Malene Birger Spring/Summer 2017

Relaterede artikler