Kate Moss’ datter Lila Grace er den næste it-model

Kate Moss’ datter Lila Grace er den næste ”model to watch”
Kate Moss med datteren Lila Grace (t.v.) Foto: All Over Press

Kate Moss blev spottet med datteren Lila Grace til Topshop showet under London Fashion Week i september 2017, hvor de to havde fået tildelt nogle af showets absolut bedste pladser på forreste række. Dermed har den blot 14-årige Lila gjort sin debut på front row under en af årets største modeuger. Nu spår flere, at Lila Grace er den næste model on the rise - men lad os lige starte fra begyndelsen, før vi bevæger os videre til den yndige Lila. 

Læs også: Her er Kate Moss' tre stil-hemmeligheder 

Kate Moss: International topmodel, designmuse, ekskæreste til Johnny Depp, Mario Testino-muse, designer for Topshop. Kate Moss har haft mange titler, og uanset hvilken kappe Ms. Moss har haft på, har hun været svær, ja næsten umulig, at undgå de sidste 30 år, hvor hun har prydet forsider, catwalks, reklamesøjler og alt derimellem. Kate Moss er selvskrevet en af de absolut største modeller vi har haft til dato, men nu ser det ud til, at alverdens forsider og catwalks må gøre plads til den næste generation af modelbørn, herunder hendes egen datter.

Kate Moss’ teenagedatter Lila Grace er nemlig blot én af de modelbørn, der er begyndt at dukke op til i flere og flere fashion-sammenhænge, og den unge Lila sad selvsikkert på forreste række til showet, der løb af stablen i London under modeugen i september. 

Kate Moss og Lila Grace til Topshop fashion show. Foto: All Over Press

Her sad Lila imellem andre celebs og it-kvinder, herunder stilikonet Olivia Palermo og sin egen mor. Fotografer havde derfor frit udsyn til at fange den unge pige, der allerede har bevist op til flere gange, at hun er én, man bør holde øje med:

Tidligere i år landede Lila nemlig sin helt egen model-kampagne for det engelske skønhedsmærke The Braid Bar, hvor hun poserede sammen med sin bedste veninde, Stella Jones (som er datter til Mick Jones fra bandet The Clash), ved sin side. Lila har da også allerede haft sin forside-debut på intet mindre end Vogue, hvor hun i en alder af blot 13 år allerede mestrede opgaven som en vaskeægte pro.

Foto: @vogueitalia

Og Lila Grace er blot én af rækken i den næste 'generation supermodel', hvor interessen og omtalen er groet om kap med de unges vokseværk. Også Kaia Gerber, som er datter af supermodellen Cindy Crawford, kunne spottes på et utal af catwalks under modeugen i New York i sidste uge.

Læs også: Se supermodellernes børn på catwalken under New York Fashion Week 

At Lila Grace er til at få øje på flere og flere steder i modebilledet, herunder på første række til Topshop showet, er med hendes bagland taget i betragtning, bestemt ikke den største overraskelse – og da Kate Moss også selv begyndte at arbejde som model som 14-årig, virker det derfor ikke som et rent tilfælde, at Lila nu i præcis samme alder, bliver mere og mere involveret i en verden, som hendes mor kender ligeså godt som sin egen bukselomme.

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet billeder af Kate Moss’ bedste stiløjeblikke – det er i hvert fald ikke svært at se, hvor Lila Grace har fået sine smukke kindben og sin, ja ”grace” [ynde, red.] fra…

Kate Moss

Relaterede artikler