Prada SS22-kollektion, Milano
Foto: PR
Milano Fashion Week

Josephine Aarkroghs favoritlooks fra Prada SS22

af Josephine Aarkrogh & Dina Saugman 27/09/2021
ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, har sammen med Fashion Editor Johanne Brostrøm været til modeuge i Milano. Udover pasta, shopping og et lunt efterårsvejr, bød turen også på ekstraordinære shows. Her er Josephines favoritlooks fra Pradas SS22-kollektion.

Prada afholdte ikke bare ét, men hele to shows.

Simultant med showet i Milano (afholdt i Prada Fondazione som vanligt), blev der i Shanghai vist samme show på præcis samme tidspunkt med de eksakt samme looks.

Læs også: Disse er Johannes favoritlooks fra Jil Sanders SS22-kollektion

Om det var pladsrestriktioner, rejseudfordringer eller bare kreativ frihed, der ledte til denne nytænkende præsentationsform, melder Prada intet om, men cool og opsigtsvækkende var det. 

Hvad der også er værd at bide mærke i er, at dette var det første live show - som altså ikke kun blev vist digitalt - fra designerduoen Miuccia Prada og Raf Simons' hånd. 

ELLEs Creative Director, Josephine Aarkrogh, har efter sit besøg til Milano Fashion Week samlet sine 5 favoritlooks fra Pradas SS22-kollektion.

Læs også: ELLEs modeteam har samlet deres 7 højdepunkter fra modeugen i Milano

Prada formår at gøre meget ud af lidt - som her, hvor en klassisk navy rullekrave dresses up med et miniskørt med slæb, et par spidse stiletter og en rød taske.

Foto: PR
Prada SS22-kollektion, Milano

Josephine er helt vild med kontrasten fra den oversize læderjakke og den korte nederdel, der er stylet med farverige accessories. Et look, der nemt kan kopieres til efterårets og vinterens fester.

Foto: PR
Prada SS22-kollektion, Milano

Et moderne take på en smoking, som vi med stor glæde ville hoppe i. Bemærk, at denne sæsons spidse slingbacks også er på catwalken her - så dem kan du roligt investere i.

Foto: PR
Prada SS22-kollektion, Milano

Kombinationen af sort og navy er Josephine helt vild med, hvilket vi sagtens kan forstå. Dette look med en sort, oversize blazer, en navy polo, en rød taske og et par festlige sko er både sexet og cool på samme tid.

Foto: PR
Prada SS22-kollektion, Milano

Den grå polo med korset-referencer er typisk Prada og ser jo bare supercool ud med den orange nederdel. 

Foto: PR
Prada SS22-kollektion, Milano