Jacquemus-mani Instagram går amok over, hvad der egentligt kan være i Jacquemus’ mini-minitaske fra Paris Fashion Week

Foto: Mega

Modeugerne er til for at udfordre den måde vi tænker mode og trends på… og nogle gange udfordrer de kyndige modemagere meget mere end blot vores stil og smag. Indimellem ser vi nemlig, at designerne efter bedste evne gør op med relativitetsprincipperne, tyngdekraft, praktik – og i dagens case: logik.

Vi stiller nemlig skarpt – ekstremt skarpt, faktisk – på det nyeste påfund fra franske Jacquemus, der buldrede ind i den ypperligste modeliga for knap to år siden, med en overdimensioneret stråhat.

Men nu er den franske yndling gået i stikmodsatte retning med sine proportioner. På sit netop afholdte show under Paris Fashion Week viste designeren nemlig de mindste mini-tasker, vi nogensinde har set. Og faktisk er chancen for at overse de miniatureagtige accessoires markant, da de er mindre end nogen taske vi har oplevet. Selv dukketasker kan prale af et større rumfang, end de spæde ekvipager, som Jacquemus har opfundet.

… og naturligvis går Instagram helt amok over miniature-taskerne!

For hvad kan man egentligt bruge dem til – de mikroskopiske pyntegenstande, som knap kan fastholdes mellem to fingre, men som modellerne trods absurditeten i det, lystigt spankulerede ned ad catwalken med.

Vi har dykket lidt ned i de mange (morsomme) forslag til, hvad ’tasken’ ville kunne opbevare – Jacquemus foreslår selv en ring, hvilket vi ikke synes er et skidt bud (og vi ville bestemt heller ikke blinke to gange, hvis vi blev friet til med en ring, der tittede frem fra dén indpakning)…

Men det sjove er nu brugernes besyv til miniputtens anvendelighed: Buddene på, hvad de ville fylde i tasken tæller blandt andet Tic-Tac, Xanax, et kondom (mon dieu!), mens andre er hurtige på tråden og skriver, at den har en perfekt størrelse ”for all the f**ks I give” (kommer af udtrykket ”Zero f**ks given” der betyder, at man er helt kølig overfor et emne).

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Spørgsmålet er bare, hvad du ville bruge den til? Her på redaktionen er vi allerede gået i flittig tænkeboks om, hvorvidt den mindste accessoiry med den absolut største hype-faktor skal rumme vores sygrej (man kan jo aldrig finde en nål, når man mangler den), tyggegummi (så man undgår at pakken splittes til atomer i den store taske) eller måske et opsamlingsted, for alle de skruer, der går løs, når man bryder hovedet med, hvor mange absurde trends, vi er villige til at hoppe med på, når det rigtige brand sender det ned ad runwayen.

… Men vi indrømmer stadig, at vi er helt pjattede med mini-minimodellen! Også selvom det kræver en tur til optikeren at finde den!

Og hvis mini-manien frister yderligere, har Jaquemus også svaret på dine bønner om en taske, der er dedikeret til din favoritlæbestift...

... eller den ekstra lomme, du altid mangler: 

Relaterede artikler