Holzweiler SS18: 3 hurtige til modelveninderne Aia Busk og Nina Marker

Foto: Copenhagen Fashion Week
Copenhagen Fashion Week SS18 byder på et hav af danske shows og designere, men i år var der også et norsk brand at spotte på catwalken.
 
Norske Holzweiler var nemlig for første gang på catwalken til den danske modeuge, og vi krydser fingre for, at det ikke bliver sidste gang - for de bød i den grad på et cool, legende og kreativt univers af lækre materialer og unikke styles.
 
Holzweiler har allerede stor succes på det norske marked. De startede i 2012 med en eksklusiv tørklædekollektion i silke, cashmere og uld med finurlige prints og smukke farver, og siden har de udvidet universet og kreeret en smuk og gennemført tøjlinje.
 
 
Til Holzweilers SS18-show til Copenhagen Fashion Week havde de hentet et par norske modeller med fra hjemlandet, men også danske modeller indtog catwalken. Vi fangede to af de danske modeller backstage, nemlig det danske veninde- og modelpar Aia Busk og Nina Marker, hvor du garanteret kender førstnævnte fra DR3-programmet ’Smukke Unge Piger’, som gav os et indblik i livet som ung og upcoming model. 
 
Vi fangede dem kort, før de indtog catwalken til tre hurtige spørgsmål... 
 
Hvad har du altid med i tasken? 
 
Aia Busk: ”Håndsprit!... Ej, nu skal vi se, hvad jeg har her… læbepomade, høretelefoner og tatoveringscreme”
 
Nina Marker: ”Bog, solbriller, vand, lighter, høretelefoner…”
 
Hvad er dit største modeøjeblik? 
 
Nina Marker: "Da jeg gik Chanel i Tokyo, det var rimelig sindssygt. Eller den her couture-uge i juni, der gik jeg Chanel-couture og det var ret sygt, fordi hele setup’et var et kæmpe Eiffeltårn, der var bare røg overalt, og jeg skulle åbne finalen sammen med en anden pige. That was insane!"
 
Aia Busk: ”Da jeg blev veninder med Nina. Ej, det ved jeg ikke – jeg har ikke haft særlige mange store modeøjeblikke. Jeg har skudt ELLE, Vanity Fair, Harper’s Bazaar – som er ret godt. Måske det er Alexander McQueen – det er jo stort, men det er så langt tid siden - 2 år - at det kan jeg ikke rigtig tage credit for længere.”
 
Hvad er dit yndlingsitem i garderoben? 
 
Aia Busk: ”Læderjakke”
 
Nina Marker: ”Som jeg har? Det må være de her shorts, som jeg lige har købt fra Episode. Dem er jeg ret glad for.”
 
 

Relaterede artikler