Jeanne Damas Her er Jeanne Damas' 6 bedste looks fra Paris Fashion Week

Foto: Ritzau/Scanpix

Jeanne Damas er født og opvokset i Marais-kvarteret i Paris og bor stadig i selvsamme kvarter med katten Charlie. Hun er er en succesfuld kvinde med mange talenter, som blandt andet bærer jobtitlerne influencer, designer, skuespillerinde, model og forfatterinde. Og det er i en alder af blot 26 år. 

Vi kender den franske skønhed på det casual bølgede mørke hår, de store øjne og de altid flotte røde læber. Pssst! hendes yndlingslæbestift er fra det franske mærke Bourjois.

Jeanne Damas er indbegrebet af parisian chic, og hendes stil er tidløs, afslappet og très inspirerende. Hun mikser ubesværet maskulint og feminint med hendes retroinspirerede garderobe.

Det kan være ved at tilføje en blazer til et miniskirt eller ved at gøre et maskulint oversize jakkesæt lidt mere feminint med en smuk blondeskjorte.

Læs også: Moderedaktøren: Mine 5 favoritlooks fra Paris Fashion Week.

Jeanne klæder sig sexet og elegant, som under S/S 2019-modeugen i Paris, hvor hun hoppede i en smuk, nude strikkjole med høj slids af vennen Simon Porte Jacquemus, manden bag mærket Jacquemus, som Jeanne i øvrigt er muse for.

Jeanne Damas i Jacquemus.  Foto: Ritzau/Scanpix

Jeanne Damas i Jacquemus. 

Udover dette så elsker Jeanne jeans. Hun elsker dem faktisk så meget, at hun har 50 (!) par i klædeskabet. Hun styler dem ofte med en fin vintage-inspireret bluse eller en chemise for at skabe det der afslappede, sofistikerede look, som franske kvinder er så kendte for.

Drømmer du også om Jeanne Damas misundelsesværdige garderobe, så frygt ej! Jeanne har nemlig stiftet mærket, Rouje, som reflekterer hendes personlighed og som er inspireret af de stærke kvinder i hendes familie og vennegruppe.

Hos Rouje finder du genfortolkninger af franske klassikere, blandt andet smukke vintageinspirerede kjoler, højtaljede jeans, fine striktrøjer og skønne sandaler, som man ofte kan spotte Jeanne i på Instagram eller diverse streetstyle billeder.

Følg Jeanne Damas HER, og husk at du kan komme med indenfor i hendes skønne lejlighed i det nye ELLE, som er på gaden nu.

I galleriet nedenfor kan du se seks af Jeannes Damas tidløse og chikke looks fra modeugen i Paris.

Jeanna Damas PFW

 

Relaterede artikler