Redaktionens favoritter Her er ELLEs 18 favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week

Den netop afsluttede Copenhagen Fashion Week, der i august har tiltrukket flere hundrede internationale influencers, indkøbere og modefolk til vores lille, store skandinaviske modehovedstad, har budt på mange shows. Faktisk var der på det officielle modeugeprogram hele 10 flere shows, end de forrige sæsoner – og udover at det gjorde modeugedagene endnu mere intense, betyder det også, at der var endnu flere geniale looks at pege på, end vi før har været vant til.

Alle de store, etablerede danske brands som Ganni, By Malene Birger, Designers Remix, Munthe – og de dygtige skræddere som Cecilie Bahnsen og Mark Tan viste deres bud på moden anno 2020 side om side med flere nordiske brands, der satser benhårdt på den københavnske modeuge som deres internationale talerør. Således viste både norske Holzweiler, svenske Rodebjerg og tyske Lala Berlin deres kollektioner i København, ligesom danske Samsøe Samsøe for første gang viste show under Copenhagen Fashion Week.

ELLE var naturligvis bænket til det hele: Lige fra Blanches åbningsshow på Søpavillonen tirsdag morgen, til den nye komet Rotate Birger Christensen lukkede modeugen med et brag i et cirkustelt (sent) torsdag aften.

Med få undtagelser var den helt store trend på tværs af brands suits, der indgik i alskens fortolkninger i de mange SS20 kollektioner. Både i klassisk forstand hos Mark Tan og By Malene Birger, der viste rene, lyse looks, og hos Brøgger, der gjorde dem feminine og sporty – og som noget helt nyt også som en del af kjoledronningen Cecilie Bahnsens kollektion, hvor der overraskende var suits i både hvid, sort og rosa i transparent pergament-lignende materiale, hvor tekstilfibrene var synlige og skabte et perfekt-uperfekt visuelt spil.

Men hvilke looks peger ELLE på, som dem, der skiller sig særligt ud, og dem, som du skal bogmærke dig næste forår? Se med i galleriet, hvor ELLEs modeuge-crew bestående af Chefredaktrice Cecilie Ingdal, Fashion Director Barbara Gullstein, Fashion Editor Fie Andersson, Digital Editor Rose Maria Boelsmand, Fashion Coordinator Siw Melchiorsen og Editor Malou Wedel Brun hver udvælger deres tre favoritlooks anno 2020.

Her er ELLEs 18 favoritlooks fra Copenhagen Fashion Week

Relaterede artikler